Koupelna je významným místem každého bytu, nejen, že zde provádíme očistu těla, ale měla by nám poskytnou také prostor pro relaxaci. Ne všichni ve svých domácnostech vlastníme prostornou koupelnu, avšak i ta sebemenší se může díky sanitární keramice Jika proměnit v oázu pohody, čistoty a klidu. Dnešní možnosti nabízejí zajímavá řešení, jak pro malé, tak velké koupelny.

Co je potřeba promyslet předem?

Koupelnu často zařizujeme s tím, že ji budeme využívat několik let, často i celý život. Nelze jen tak bez stavebních úprav měnit rozmístění vany, umyvadla apod. Třeba u obývacího pokoje není problémem postavit sedačku na jinou stranu a vyměnit dispozice s nábytkem. Koupelnu tak lehce a často nezměníme. Proto je dobré ještě před tím, než se ji rozhodnete zařídit, promyslet, co vlastně od koupelny požadujete. Poté vybírejte sanitární keramiku, nábytek, baterie a další doplňky, včetně barev, které do koupelny zvolíte. A abychom vám poskytli alespoň trochu inspirace, představme si sanitární keramiku Jika, která patří mezi tradiční značky v této oblasti. Výrobky vynikají prvotřídní kvalitou, moderním designem, funkčností i rozmanitou nabídkou. Značka Jika nabízí několik produktových sérií a ne pouze jedna z nich vás oslní.

Nadčasová elegance v podání série Cubito

Série Cubito vás na první pohled zaujme sněhově bílým provedením. Bílá barva patří momentálně k současným koupelnovým trendům. Toto vybavení do koupelny se bude líbit těm, co si potrpí na minimalistický styl. Pro set Jika Cubito je charakteristická maximální strohost a jednoduchost. Tvary jsou jednoduché a linie nábytku čisté. Díky tomu vynikne originalita koupelny a svěží lehkost. Set Cubito je dokonale technicky i funkčně proveden a bude se vyjímat v každé moderní koupelně.

Jika Cubito

Pohodlnost a komfort díky sérii LYRA plus i v malé koupelně

Set Lyra plus patří mezi nejvíce prodávané série značky Jika pro svou jednoduchost, praktičnost a nízkou cenu. Jika Lyra plus nabízí vybavení od keramiky, nábytku, sprchových koutů a van, až po baterie. Představuje vysokou kvalitu za rozumnou cenu. Tato oblíbená řada byla inovována, křivky byly narovnány a rovné části přetvarovány. Obecně dostala Lyra nový kabát a po vzhledové stránce byly výrobky modernizovány tak, aby zapadly do moderních koupelen. Svým uživatelům poskytne maximální komfort. Povrchová úprava keramiky i skel je navržena tak, aby nevyžadovala přílišnou péči, údržba je velice snadná.  Sety Jika Lyra plus volí zejména ti, kteří disponují malou koupelnou, ve které hraje roli každý centimetr. Proto může být i pro vás tou nejlepší volbou.

Jika Lyra plus

Zdroj fotografií: onlinekoupelny.cz