Přestože jich v mnohých domácnostech pravděpodobně převažují plovoucí podlahy, linolea a podobné syntetické materiály, jistě mnozí z vás nedají dopustit na klasický koberec. Podlaha, ač se může zdát jako méně důležitá záležitost, však také tvoří část celkového dojmu z interiéru. I proto by se neměla podceňovat. Pokud se však odkloníme pouze od tohoto vzhledového faktu, jistě nám dá každý za pravdu, že chození po koberci je přece jen příjemnější a mnohdy teplejší, než-li po podlaze. Pokud máte děti, o to více oceníte, že si děti budou hrát na teplé podlaze.

Moderní dětské koberce

Kapitolou samou o sobě jsou dětské koberce. Dětské koberce jsou stále nejoblíbenější podlahovou krytinou do dětských pokojíčků. Děti si v teple domova mohou královsky vyhrát s pomocí (ne)obyčejného koberce. Jistě jste takovéto vzory již viděli i vy – například koberec s potiskem závodní dráhy. Nejen ty však naleznete v sekci „dětské koberce“; najdou se zde i takové, které jste ještě asi nikdy neviděli. Nad mnohými se pobavíte a pomyslíte si – „To je geniální, že to někoho napadlo!“ Velice povedené jsou např. koberce 3D, na kterých si budou vaše děti hrát hodiny.

3D město pro společný dětský pokojíček
3D závodní dráha pro malé závodníky
3D dům na hraní ocení zejména holčičky
3D farma pro děti, jež milují zvířátka

Vybavte jim dětský pokojíček

Nadchl vás některý z dětských koberců, který je zároveň funkční a bezpečnou pokrývkou podlahy každého správného dětského pokoje? Anebo byste raději popřemýšleli nad skvělým kobercem třeba i k vám do ložnice neo obývacího pokoje? Ať už je to tak či onak, stačí, abyste navštívili http://www.vopi.cz/kusove-koberce-moderni/, a našli si přesně ten koberec (nebo i ty koberce), které lahodí vašemu oku i designu interiéru.

Bezpečnost pro děti

Pokud máte děti a patrový dům, jistě jste se už setkali s nějakými těmi jejich pády ze schodů, nad kterými se vám zastavil dech. Vždyť běhat po schodech je ohromná zábava! A že je to nebezpečné? Nevadí. Udělejte z této nebezpečné dětské neřesti bezpečnou. Jediné, co je k tomu potřebné, jsou kobercové nášlapy na schody. Jsou to prakticky takové vzhledné kusy koberce připevněny na každý jeden schod, které zabraňují uklouznutí. Jak to, že vám ještě chybí? Můžete si vybrat z obrovského množství vzorů.