Spousta lidí upřednostňuje bydlení v menším městě před velkoměstem. Ačkoliv mnozí z nich dojíždí za prací desítky kilometrů, bydlí dnešní mladí i starší lidé rádi mimo průmyslová centra a v místech, kde si po práci mohou zajdou nasbírat nové síly do přírody. Možná, že také Vy patříte k lidem, kteří si nedávno pořídili nový domek či koupili byt. Při koupi staršího bytu či domku je vždy zapotřebí počítat s rekonstrukcí. Určitým úpravám se nevyhnete po několika letech ani na Vašem nově postaveném domě. Kromě obměny nábytku velmi čas od času úpravám podléhají kuchyně a koupelny.

Jakou zvolit podlahu?

Často si také lámeme hlavu nad tím jaký typ podlahy zvolit do interiéru našich domů a bytů. Pryč je doba, kdy podlahy pokrývaly koberce. Dnes volí spousta domácností raději praktičtější pokrytí podlah, jako jsou plovoucí podlahy, parkety či interiérová dlažba.

Interiérová dlažba je dobrým řešením

Interiérovou dlažbu pořídíte téměř v jakékoliv cenové relaci, tedy od jednoduchých levnějších vzorů až po dražší moderní designy. Velké oblibě se těší zejména dlažba z materiálu jako je keramika, žula, přírodní kámen, ale i mramor. Keramická dlažba nachází své upotřebení zejména v koupelnách. Vzhledem k tomu, že jiný typ dlažby se hodí do koupelny a jiný do obývacího pokoje či do kuchyně je na místě poradit se s odborníky. Cenné informace naleznete také na této internetové adrese: http://www.keramikasoukup.cz/katalog/kuchynske-obklady.

Obklady v koupelně:

obklady Breeze
obklady Coffee
obklady Numa
obklady Unistone

Dlažba v jiných místnostech:

dlažba Linears v jídelně
dlažba Retro v kuchyni

Na keramikasoukup.cz najdete celou řadu designově vzhledných obkladů, které zároveň plní praktickou funkci ve Vámi vybrané místnosti. Obklady dodají vaší koupelně i kuchyni ten správný vzhled, díky čemuž vy budete mít tyto místnosti ještě raději.