Vcházíte a vycházíte každé ráno a večer do i z koupelny s pocitem, že není dostatečně moderní, funkční, hezká a že vám neposkytuje to, co byste si přáli? Myslíte si tedy, že rekonstrukce je již nevyhnutelná a přemýšlíte o kompletní přestavbě? Nevíte, zda takto náročnou přestavbu zvládnete sami nebo oslovíte raději odborníky? Ideálním řešením může být koupelna na klíč. Taková vám poskytne nejen místo pro provádění hygieny, ale také k relaxaci.

Jak provést rekonstrukci koupelny?

Rekonstrukci stávájící koupelny lze provést svépomocí, najímáním jednotlivých řemeslníků nebo můžete zadat celou rekonstrukci jedné firmě, tzv. na klíč. Zvažte, která varianta pro vás bude z pohledu financí i času výhodnější. Základem úspěchu dokonalé rekonstrukce koupelny je důkladná příprava. Naplánujte si, jak by měl konečný výsledek vypadat. Hledejte inspiraci na internetu, ve vzorových prodejnách, projděte si katalogy, fotogalerie apod. Rozhodně se však vyplatí kontaktovat odborníky a poradit se s nimi. Pokud uvažujete o variantě koupelny na klíč, může vám přinést mnoho výhod.

Jaké výhody skýtá koupelna na klíč?

Vaše přání o vysněné koupelně vám může splnit jeden z největších maloobchodním řetězců, SIKO KOUPELNY, specializující se na kompletní koupelnové vybavení. Jsou odborníky na rekonstrukce koupelen na klíč. Spolupráce se SIKO probíhá tak, že se vlastně nemusíte o nic starat. Veškeré záležitosti zařídí a vyřídí SIKO. Odpadají vám starosti a nemusíte trnout strachem, zda vám vyjdou obklady, kde seženete instalatéra, zda vše stihnete včas a zda nebudete ve finále potřebovat více peněz, než jste očekávali apod. Vy se pouze dohodnete na podobě vaší nové koupelny a pak přijdete do hotového. Nepředbíhejme však a představme si, co taková rekonstrukce na klíč obnáší.

Jak probíhá rekonstrukce koupelny na klíč?

Řešení koupelny na klíč vám může ušetřit čas, starosti i peníze. Základem je správné přeměření prostoru, který pro novou koupelnu máte. Tu provede odborný pracovník. Vyberete si obklady, dlažbu, vybavení apod. S výběrem vám samozřejmě, v případě potřeby, SIKO pomůže. Následně vám zhotoví grafický návrh v 3D formátu. Tak si lépe představíte, jaká by mohla být podoba vaší nové koupelny. Ještě připraví cenovou kalkulaci, která je neméně důležitá. I na finančních možnostech se dohodnete a najdete spolu řešení, jež se vejde do vašeho stanoveného rozpočtu. V případě, že se rozhodnete pro rekonstrukci na klíč, pak provedou profesionálně veškeré práce odborníci či osvědčení dodavatelé, jež SIKO zajistí. Za rekonstrukci nesou plnou zodpovědnost a koupelna vám bude předána během 4 až 10 dnů bez nedodělků a bez vad.

Níže můžete vidět několik povedených rekonstrukcí, jež společnost SIKO realizovala. Více fotografií najdete na internetových stránkách v sekci galerie realizací.

Silex
Stone
Zeus
Salix
Dafne

Pokud jste nalomení a realizace společnosti SIKO se vám líbí, pak si můžete nezávazně sjednat schůzku a poradit se o podobě vaší nové koupelny. Rezervaci schůzky lze provést skrze on-line formulář zde.