22536Krásný a moderní interiér je snem každého z nás. Mnohdy máme pocit, že abychom mohli bydlet v krásném prostředí, musím do něj investovat statisíce korun. Často však i malé změny promění interiér k nepoznání. To platí třeba právě pro interiérové dveře. Výměna starých dveří za nové oživí a promění váš domácí interiér k nepoznání. Takže v podstatě malá změna může vašemu bydlení dodat zcela nový a modernější nádech. Přitom dnes můžete kvalitní interiérové dveře pořídit poměrně levně.

Dveře Prüm

Vybírejte z nabídky prověřených a spolehdlivých značek, jež vám poskytnou dobrou cenu a kvalitu. Takové jsou například dveře prüm. Tato německá značka dodává na český trh své výrobky již od devadesátých let minulého století. Za tuto dobu si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují zejména kvalitní zpracování a moderní design.

dveře z modelové řady TREND
dveře z modelové řady TREND
modelová řada Royal 1D
modelová řada Royal 1D
typ MODUL z modelové řady Standard
typ MODUL z modelové řady Standard
modelová řada Sklo - Royal
modelová řada Sklo – Royal

Dveře Porta Doors

Velmi spokojení budete také s dveřmi porta doors. Porta Doors je polská značka, která nabízí interiérové a další dveře té nejvyšší kvality. Jednotlivé typy interiérových dveří odpovídají posledním světovým trendům. Vyberte si interiérové dveře, které budou skvěle pasovat právě k vám domů. Pro malé prostory nabízí tato značka také praktické posuvné systémy, které vám doma ušetří mnoho místa. Vybírat můžete i reprezentativní vstupní dveře, které jsou bezpečné a mají jedinečný design. V nabídce najdete také veškeré potřebné příslušenství (kování, kliky, atd.). Vybírání nových dveří nikdy nebylo jednodušší.

modelová řada Laminát CPL
modelová řada Laminát CPL
modelová řada Porta Classic
modelová řada Porta Classic
modelová řada Porta PASKY
modelová řada Porta PASKY
modelová řada Porta TWIST
modelová řada Porta TWIST

Kde je pořídit?

Dveře těchto známých a prověřených značek prvotřídní kvality vám nabízí ve svém sortimentu také Keramika Soukup. Kompletní nabídku najdete také online na internetové adrese www.keramikasoukup.cz. Budete překvapení, kolik možností budete mít. V nabídce společnosti Keramika Soukup dále najdete vše potřebné pro další vylepšování vašeho domova. Nechybí dlažby a obklady do koupelen i kuchyní, venkovní dlažby, sanita, mozaiky, atd. Nebojte se být kreativní a začněte vylepšovat své bydlení s Keramikou Soukup. Kvalita nabízených produktů je vždy na prvním místě.