1Ačkoli byla v posledních letech zvýšená tendence stěhovat se z měst na venkov, stále je obrovský zájem o bydlení v těch největších městech a obzvláště pak městě hlavním, v Praze. Otázka proč je nejspíše zbytečná – bydlení v Praze nabízí takřka neomezené možnosti ať už pracovní či osobní. Jediným problémem, se kterým se lidé při hledání bydlení potýkají, je neschopnost najít takové místo, které je jednak dobře lokalizované, nepříliš „postižené“ městem co do čistoty a okolní přírody, a cenově přijatelné.

Nový komplex nabízí pohodové bydlení

S odpovědí na tento problém se snaží přicházet velcí developeři, jakým je například Metrostav, který staví nové byty v Praze 3 Na Vackově. Jedná se o architektonicky velice zajímavé bydlení, které je již nyní k dispozici pro předprodej. Vybírat lze ze všech velikostí, od 1+kk po 4+kk, celkem tedy až 125 m2. V blízkosti bytů se nachází park Židovská pec, jež zajišťuje toliko potřebnou zeleň, základní i mateřská škola pro Vaše ratolesti a zastávka hromadné dopravy. Letiště je pak od rezidence kolem 10 minut cesty.

Vizualizace exteriérů bytového komplexu Na Vackově – budovy A,B,C

2

Vizualizace interiérů bytů Na Vackově

3

4

Kdy bude projekt dokončen?

Byty budou předávány až v roce 2017, ale již nyní jsou mnohé z nich zarezervovány či zakoupeny, proto rozhodně není na místě s rozhodováním příliš dlouho vyčkávat.