skytrium náhledTerasy zažívají v poslední době obrovský boom. V podstatě je lze nyní považovat za standardní vybavení nového rodinného domu a k těm dříve postaveným se dostavuje a dodělává. Přímý vstup z domu, relax, pohoda, a příjemné chvilky s rodinou a přáteli, to je charakteristické pro terasu. Problém však nastává tehdy, kdy je počasí nepříznivé. Při větru, dešti, chladu postrádá svůj účel. Řešení je ale nasnadě! Zapomeňte na slunečník, markýzu či běžné zastřešení, posuňte možnosti dále a volte SKYTRIUM.

Novinka od společnosti ALBIXON vám nabídne příjemné místo pro volný čas a relaxaci bez ohledu na rozmary počasí. Využít ji můžete jak u domu, tak třeba v zahradě. Klasické zastřešení terasy, ač různými způsoby, není tak nadčasové a efektivní jako právě SKYTRIUM. Společnost při vzniku tohoto řešení spolupracovala s předními architekty a designéry. SKYTRIUM svou konstrukcí, tvarem, funkčností i barvou uspokojí všechny uživatele, jež touží po ideálním krytém venkovním posezení.

Proč zvolit SKYTRIUM?

SKYTRIUM má hned několik zásadních výhod a předností. Obrovským plusem je fakt, že k instalaci nepotřebujete stavební povolení. Vystačíte si pouze s jednou opěrnou zdí a na tu se rychle a snadno připevní lehká hliníková konstrukce. Jedná se v podstatě o modulární systém, takže je možné jednotlivé moduly podle potřeby otevřít, ať už plně nebo částečně, rovněž celý prostor uzavřít. Výplň pak tvoří buď polykarbonát s UV ochranou, nebo bezpečnostní sklo. Vybrat si lze ze široké škály barev a dekorů. Barvu konstrukce si přizpůsobíte třeba s fasádou nebo okenními rámy. Díky tomuto modernímu zastřešení můžete užívat terasu celoročně. Oceníte také bezúdržbový provoz.

Na výběr jsou tři typy – Mia, Rio a Art, který se líbí vám?

Skytrium Mia
Skytrium Mia
Skytrium Rio
Skytrium Rio
Skytrium Art
Skytrium Art

Pokud si chcete terasu užívat na maximum, oslovte společnost ALBIXON a.s. Splňte si sen o moderním zastřešení, které nemá chybu.