Domácí vodárny jsou čím dál více vyhledávaným produktem, který vám pomůže ušetřit spoustu peněz. Velmi hojně jsou domácí vodárny pořizovány zejména v oblastech, kde není k dispozici připojení k veřejné vodovodní síti. Vodu je možné čerpat ze studny, z nádrže s vodou, nebo dokonce z vrtu.

Zaléváte pravidelně velkou zahradu? Naplňujete každé léto obrovský bazén vodou? Pak se vám rozhodně vyplatí pořídit si vlastní domácí vodárnu. Na trhu je dnes široká nabídka těchto produktů a jsou dostupné opravdu každému. Stačí si jen vybrat produkt, který bude maximálně vyhovovat vašim potřebám.

Než si pořídíte domácí vodárnu

Předtím, než si pořídíte domácí vodárnu, byste měli vědět několik základních informací, na základě kterých se rozhodnete pro konkrétní produkt. Jednou z nejdůležitějších otázek je, k čemu vám má domácí vodárna sloužit. Potřebujete pouze zvýšit tlak vody, nebo čerpat vodu z vlastního zdroje?

Dále je důležité vědět, zda potřebujete vodárnu pro čerpání vody ze studny nebo z vrtu, případně jeho hloubku. Důležitý je také požadovaný objem vody.

Domácí vodárny EcoSmart

Velmi oblíbené jsou v České republice produkty, které zakoupíte u společnosti Envexo, s.r.o. Tato společnost se již domácími vodárnami zabývá řadu let a dané problematice opravdu rozumí. Zakoupit zde můžete domácí vodárny značky EcoSmart, které jsou oblíbené zejména pro svůj tichý a plně automatický chod, takže se po instalaci již nebudete muset o nic starat. Všechny domácí vodárny EcoSmart jsou vybaveny frekvenčním měničem EcoPower, který řídí otáčky čerpadla a udržuje tím konstantní tlak v celém systému, a to i v případě proměnlivého průtoku. Díky tomuto frekvenčnímu měniči jsou také chráněny proti přetížení či chodu na sucho. Více informací o produktech EcoSmart naleznete na eco-smart.cz.