ilustrační foto židlíPřed necelým týdnem jsme dostali v redakci nabídku na zapůjčení rostoucí židle Mayer Actikid Smile k otestování. Nabídka přišla od internetového obchodu Rostoucí Nábytek.com a byli jsme třetí web, který byl s podobnou nabídkou osloven. Protože nás tento přístup oslovil, rozhodli jsme se židli k otestování přijmout. Především se nám líbil požadavek, aby recenze byla psána reálně a ne pouze v pozitivním duchu. Tento přístup značí, že majitel eshopu svému produktu opravdu věří.

Na co jsme se u židle Actikid zaměřili?

U zapůjčené rostoucí židle jsme se rozhodli zaměřit na několik oblastí.

  • – Design židle
  • – Kvalita provedení
  • – Ergonomie a použití

Design rostoucí židle

IMG_20160131_160049

Hodnocení vzhledu je velmi subjektivní. My jsme se v redakci shodli, že se nám židlička líbí. Židle je navržena s obdélníkovým opěrákem a celkový vzhled je velice decentní. Sedák je také téměř obdélníkový a vzhled je zvýrazněn prošíváním a kombinací látky a síťoviny. Nosný kříž je štíhlý a elegantní. Tento design se bude líbit nejen malým dětem, ale především bude vyhovovat i starším dětem a teenagerům. Díky tomu nemusíte mít strach, že dítě bude za pár let chtít jinou židli, protože „tahle je přeci pro malé děti“.

Kvalita výrobku

Provedení židle nemáme co vytknout, látka je opravdu pěkná a její opotřebení lze opravdu možné zhodnotit po několika letech používání. Šití je přesné a tuhost sedáku a opěráku vyhovující. Opravdu se nám líbí nosný kříž židle, je kovový bez známek vůle a prohýbání. Židle je díky němu stabilní.

Ergonomie židle Actikid Smile a její ovládání

Ergonomie je první věc, na kterou u Mayeru kladou obzvláště silný důraz. Sedák je tvarovaný a mírně skloněný dopředu pro perfektní sezení a správné rozložení váhy. Opěrák má dostatečně výraznou podpěru beder, která je důležitá pro zdravé sezení. Židle má nastavitelnou výšku sedáku, výšku opěráku a hloubku sedáku. Actikid můžete přizpůsobit úplně každé postavě.

ovládácí prvky

Židli Mayer Actikid Smile bychom určitě doporučili každému, kdo upřednostní kvalitu. Židlička je bytelná, polstrování precizní a nastavení velmi snadné.