Nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti je zajisté vysavač. Ten snad máme všichni a často jej používáme. Není však vysavač jako vysavač. Některé vysavače sice vysávají, nikoli však kvalitně a vypouštějí zpět vzduch, který není zcela čistý, což není moc vhodné. Proto je třeba při výběru vysavače dbát na to, aby dobře plnil svou funkci, tedy pořádně vysával a zároveň působil co nejšetrněji k našemu prostředí. Na trhu dnes existuje nepřeberné množství vysavačů, které jsou určené na nejrůznější povrchy. Moderní i starší byty totiž vyžadují kvalitní vysavače, které zvládnou vysát jak koberce, dlažby, tak např. dřevěné podlahy nebo linoleum.

Velmi doporučovaný a kvalitní je nový vysavače Vorwerk Kobold německé společnosti. Takový chytrý vysavač je investicí na celý život. Vysavače této značky se vyrábějí v několika modelech. Jsou nabité novými, technickými prvky, což zajišťuje lehkost, šikovnost a efektivnost těchto vysavačů. Specifickým prvkem je speciální filtrační sáček 3v1, který zachytí až 99,9% všech alergenních látek v naší domácnosti. Vysavač, ač je malý a velmi tichý, vysává s maximálním výkonem a vypouští čistý vzduch bez jakýchkoliv bakterií.

Na internetu lze v e-shopu specializujícím se produkty značky Kobold zakoupit originální sáčky a jiné příslušenství. Opravdu důležité je kupovat do tohoto vysavače produkty originální a určené pro tuto značku. Náhražkami od neznačkových výrobců si nejen ničíte vysavač, ale celkový efekt je zcela ztracen, vysavač nevydrží dlouho a vysávaní není kvalitní. E-shop nyní nabízí letní akce, a to zvýhodněné balíčky s Kobosanem. Balíček obsahuje sáčky, kartáčky, filtry, vůně apod. Balíček se vyplatí, neboť celková cena je nižší, než kdybyste koupili jednotlivé produkty zvlášť. Rovněž e-shop poskytuje dárek při zakoupení zvýhodněného balíčku spotřebního materiálu pro jednotlivé typy vysavačů. Dostanete buď vakuové pytle k ukládání sezónních věcí nebo osušku Vorwerk k vodě. Záleží na balíčku podle toho k jakému vysavači je zboží určeno.

Fotografie: shop.vorwerk.com