Už vás nudí okoukané stěny stále stejné barvy? Váš byt vám připadá nezajímavý? Řešení nabízí nové vymalování. Nejen, že budou vaše stěny zářit novými barvami, ale váš byt to naprosto změní a vy si v něm budete připadat čistě a nově. Pokud jste aspoň trochu zruční nemusíte si na malování shánět profesionální malíře, ale hravě tuto činnost zvládnete i vy. Ušetříte nemalou částku a nemusíte čekat, až bude mít malíř čas. Uděláte si to prostě hned, kdy budete chtít. Navíc, když vám pomůže třeba váš partner, může být malování skvělá zábava.

Co budete potřebovat?

Pro malování si musíte připravit pár věcí. V první řadě je třeba opatřit nástroje na malování, tedy štětec, váleček, škrabku apod. Také je vhodné koupit fólii na zakrytí nábytku. Nábytek je dobré vyklidit z místnosti. Pokud nemáte kam, alespoň jej přemístit do středu místnosti. Potřebujete samozřejmě také barvy. Bez těch by malování nešlo. Na výmalbu jsou vhodné vysoké krycí barvy Dulux. Produkty této značky nabízí nejrůznější varianty použití a hodí se na několik povrchů. Před samotným malováním si však musíte stěny připravit, odstranit přebývající malbu a překrýt případné nerovnosti a díry. K tomu slouží tmel nebo sádra. Poté můžete začít malovat barvami.

Barevná senzace – Dulux Cow

Aby vaše stěny dostaly ten správný šmrnc a byly vymalovány kvalitně, ideální je použít barvy Dulux s řady Cow. Cow znamení ve zkratce Colours of the World, tedy barvy světa. A tomu odpovídá i barevná škála této řady Dulux. Vybrat si můžete zhruba ze 30 různých odstínů. Barva Dulux Cow je omývatelná, vydatná a vysoce krycí. Tyto interiérové barvy se hodí na sádrokarton, klasické zděné omítky, tapety apod. Barva se krásně roztírá, je paropropustná a otěruvzdorná. Malování s těmito barvami bude úplná hračka a s výsledkem budete maximálně spokojení.