Sháníte garážová vrata pro svou garáž? Ať už máte garáž nově postavenou nebo vám u domu stojí již pár let, nikdy není pozdě pořídit krásná a kvalitní garážová vrata. Garáž bez garážových vrat přeci není to pravé a nejen, že dotvoří celkový vzhled garáže, chrání také váš automobil. Garážová vrata ochrání váš vůz od povětrnostních vlivů a také před neočekávanými zloději apod.

Jaká garážová vrata jsou tedy vhodná?

Velmi kvalitní jsou garážová vrata DoorHan. Jsou oblíbená vhledem ke skvělému poměru výkon/cena. Tato garážová vrata pořídíte za velmi příznivou cenu a zárukou je dlouhá životnost. Sekční garážová vrata DoorHan jsou opatřena automatickým ovládáním. Můžete si vybrat z pestré nabídky barev i stylů. K dostání je až 250 variant těchto vrat, takže budete moci mít originální vrata, která nevidíte všude, kam se podíváte. Tato garážová vrata se hodí do garáží s malých a středním otvorem a to 2×2 m až 5×5 m. Společnost Univers Tech nabízí tato vrata ve dvou typech: Garážová vrata RSD01 určená pro menší garáže a Garážová vrata RSD02, která se hodí do středních a větších garáží.

Jaké jsou výhody garážových vrat DoorHan?

Jednoznačně je to množství variant, ze kterých si můžete garážová vrata vybrat. Mají vynikající tepelné a zvukové vlastnosti. U těchto vrat lze zaručit dlouhá životnost, která je prověřena 15 letou tradicí. S provozem vrat nejsou žádné problémy a jsou zcela automatické. Velkou výhodou je rovněž velmi příznivá cena.

Kde můžete vrat DoorHan sehnat?

Garážová vrata lze zakoupit u společnosti Univers Tech. Nabídku garážových vrat a další důležité informace naleznete na jejich internetových stránkách. Společnost lze kontaktovat několika způsoby: poptávkovým formulářem, telefonicky nebo e-mailem, navštívením prodejny. Nejen, že u nich můžete garážová vrat zakoupit, ale samozřejmostí je odborná montáž. Společnost se zabývá také prodejem předokenních rolet. Jestliže tedy sháníte předokenní rolety, zde najdete širokou nabídku ručně ovládaných rolet, s pomocí elektromotoru nebo na dálkové ovládání. Tyto rolety neslouží pouze ke zastínění, ale efektivně zateplí okenní otvor, šetří energii, chrání váš dům, tlumí hluk a oživí vaši fasádu.

Fotografie: společnost Univers Tech