Praha 6 patří mezi další lokalitu, kde je nyní možné nastěhovat se do krásných bytů. I v této části Prahy stojí moderní novostavby. Praha 6 – Podbaba se řadí ke klidným lokalitám v Praze, avšak poskytuje veškerou občanskou vybavenost, dotek přírody a další výhody. V Praze 6 již dávno fungovalo několik divadel, proto se snaží tato městská část rozvíjet i kulturní památky a přinést svých obyvatelům rovněž kulturní vyžití. Velkou dominantu tvoří Divoká Šárka, první pražská přírodní rezervace. Nebudete to mít tedy daleko do přírody. Praha 6 disponujete také několika sportovními kluby a areály. Bydlení v Praze – Podbaba tedy splňuje veškeré kritéria na moderní bydlení.

Kde můžete v Praze 6 bydlet?

Lokalita Praha 6 nabízí designové a nadstandardní byty. Projekt Podbaba nabízí změnu od jiných novostaveb v Praze. Díky přírodním podmínkám jsou byty schopné uspokojit rodinné požadavky na bydlení. Pokud toužíte po tom, že budete kvalitně bydlet, luxusní byty Praha 6 splní vaše očekávání.

Rezidence Podbaba disponuje 117 byty. K dostání jsou byty od 1+kk až 6+kk s plochou od 24m2 do 183 m2. Rodinný život je tedy v těchto bytech rozhodně zaručen. Designeři mysleli na to, aby byty nabídly vysoké standardy. V místnostech jsou štukované omítky, samozřejmostí jsou bezpečnostní a protipožární vstupní dveře. Dveře v interiéru jsou hladké a dýhované v dřevěných obložkových zárubních, okna jsou v provedení eurooken zasklené vakuovým dvojsklem. V obytných místnostech jsou položeny dřevěné parkety. V koupelně a na toaletě pak najdete keramickou dlažbu. Kuchyně je připravena pro kuchyňkou linku. Nechybí zde odtah pro digestoř a přípojka elektrického sporáku, pračky a myčky. Rovněž jsou zde vývody vody, odpadů a elektřiny. Můžete počítat také se společným rozvodem antény na televizi. Pro větší bezpečnost je v novostavbě nainstalován elektrický vrátný s videotelefonem. K bytu je možné přikoupit garážové stání a zděný sklep.

Designové byty Praha 6 čekají právě na vás. Budete se zde cítit velmi dobře a se svou rodinou prožijete v jednom z těchto bytů kvalitní život. Rezidence Podbaba je cestou pro váš nový a spokojený domov.

Fotografie: podbaba.crestyl.com