Praha je vyhledávanou lokalitou k bydlení. Především mladší generace touží po moderním bydlení splňujícím požadavky dnešní doby. Dnešní doba je totiž náročná a s ní přicházejí stále více náročnější a individuálnější přání a touhy po kvalitním životě. Výstavba novostaveb v Praze se hojně rozmáhá a nabízí se zde několik možností, kde se usadit.

Při výběru bydlení se dnes každý rozhoduje dle určitých kritérií. Těmi hlavními jsou klidná a příjemná lokalita s veškerou občanskou dostupností. Sportovní a kulturní vyžití je rovněž velkou výhodou. Zvláště pro mladé lidi je důležitá právě možnost zábavy a trávení volného času aktivním způsobem. Lokalita, která nabízí také přírodní podmínky, kde je možné se procházet, má jistě také navrch před lokalitami ostatními. Ač by měla být lokalita klidná, zároveň je výhodné, když se nachází v blízkosti centra, případně je možné se zde rychlým způsobem dopravit. Pro rodiny s dětmi je rozhodují bezpečnost. Byt by měl být prostorný, slunný, moderně zařízený a funkčně řešený. Ideální je byt v novostavbě.

Tento výčet kritérií nabízí spíše standardní podmínky pro dobrý život. Kde se však budete cítit jako v ráji?

Nadstandardní byty pro ty, co mají vysoké nároky a přejí si jen to nejlepší, nabízí luxusní byty Praha 8 – Rezidence DOCK. V této části expandující Prahy patří tyto byty mezi nejexkluzivnější. Každý byt má k dispozici balkón, terasu, předzahrádku nebo pololodžii. Přízemním bytům přísluší právě předzahrádka, která je soukromá. V přízemí je rovněž umístěná terasa s pergolami. K většímu komfortu přispívá recepce s 24 hodinovou obsluhou, výtah u každého vchodu a dřevěná okna. Byty jsou prostorné, k čemuž přispívají vysoké dveřní zárubně, kterými tak proniká více světla. Jak do interiéru, tak exteriéru jsou využívány přírodní materiály. V bytech lze zejména vidět dřevěné detaily a francouzské designové koncové elektro, jako jsou zásuvky a vypínače. Do koupelny byla položena španělská značková keramická dlažba a k dispozici jsou zařizovací předměty. V kuchyni je vše připraveno k montáži kuchyňské linky. Byty i rezidence má i další výhody, každý ocení něco jiného.

Luxusní byty v rezidenci DOCK jsou opravdu šperkem v dané lokalitě a bydlení v jednom z těchto bytů vám umožní kvalitní a spokojený život. Budete se zde cítit dobře a hlavní je, že budete ve svém, tak jak jste si domov přáli.

Rezidence Dock - exteriér

 

Rezidence Dock - interiér

Fotografie: www.dock.cz