Do Prahy se stěhuje stále více lidí, zejména kvůli pracovním možnostem, které Praha nabízí. Praha je samozřejmě centrem kulturního a sportovního vyžití, a proto se zde dobře bydlí. Tudíž se tedy zvyšuje poptávka po bydlení. O rodinné domy, pozemky a byty v Praze, je velký zájem. Developerské firmy se snaží tuto poptávku uspokojit a nabízí nové možnosti k bydlení. Projekty k bydlení odráží požadavky dnešní moderní doby a nové bydlení lze nalézt téměř v centru Prahy, tak v některé lokalitě z klidných městských částí Prahy.

Jestliže i vy sháníte bydlení v Praze, máte několik možností. Těmi jsou nastěhování do bytu či rodinného domu. Byty na prodej Praha rozhodně nabízí, stejně tak jako novostavby rodinných domů. Zakoupit je možné také pozemek s tím, že si svůj dům postavíte sami. Záleží tedy na tom, jaké máte priority a co si můžete dovolit.

Při pořizování bydlení je jistě velice důležitá lokalita. Praha je obrovská, a proto máte na výběr mnoho krásných míst, které se mohou stát vašim domovem. Nové byty Praha se většinou nachází v rezidenčních čtvrtích v nově připravených lokalitách, avšak najdete také byty v blízké vzdálenosti od centra. Jestliže máte rádi klid, ideálním místem pro vás jsou např. byty Praha – Dolní Počernice. Kousek od centra se můžete usadit třeba v lokalitě Praha – Vinohrady.

Prodej bytů Praha, prodej pozemků, kancelářských prostor nabízí společnost Sekyra group. Aktuálně se zabývá čtyřmi projekty zaměřujícími se na bydlení v Praze. Všechny novostavby jsou naplánovány tak, aby poskytovaly veškerou občanskou vybavenost a dostupnost služeb. Prioritou je  bydlení obklopené zelení a dobré dopravní možnosti. Z jejich nabídky vás jistě osloví např. bytový komplex BelariePark v Praze – Modřany, nové byty v Praze 4 s 182 bytovými jednotkami, nízkoenergetické domy v Dolních Počernicích nebo Rezidence Koruní v Praze – Vinohrady. Veškeré byty splňují požadavky na moderní bydlení a nabízí krásné nadstandardní vybavení, okouzlující prostředí a vše, co nabízí město Praha.

Fotografie: www.sekyragroup.cz