Přáli byste si pořídit novou kuchyni, avšak potřebujete poradit s výběrem? Každý, kdo si pořizuje novou kuchyň určitě přemýšlí nad tím, zda je lepší zakoupit sektorový nábytek či kuchyni na míru. Kuchyně na míru vám může nabídnout rozhodně lepší řešení a maximálně využije prostor, který máte k dispozici. Vybírání kuchyně není jednoduchý proces. Je třeba skloubit mnoho detailů do jednoho plně funkčního celku a pokud nemáte představivost, jistě je lepší se obrátit na odborníky.

Návrh kuchyně

Příprava nové kuchyňské linky na míru by měla začít návrhem. Do něj je třeba zakomponovat vaše požadavky, přání a všechny důležité prvky kuchyně. U kuchyně je důležitá funkčnost, praktičnost a dnes už také zejména design. Moderní kuchyni se všemi potřebnými komponenty vám navrhne mobilní kuchyňský návrhář. Odborným pohledem zhodnotí prostor pro kuchyni a navrhne vám komplexní řešení po všech stránkách. Můžete očekávat praktické rozdělení kuchyňských prvků, vyvážení funkčnosti a estetické stránky. Návrh vám bude poskytnut v 3D vizualizaci, takže si můžete krásně představit předem, jak by mohla vaše nová kuchyně vypadat.

Realizace a montáž kuchyně

Službu kuchyňského návrháře poskytuje kuchyňské studio Gorenje. Zde si můžete nechat kuchyni zhotovit. Na internetových stránkách společnosti je dobré nahlédnout do sekce kuchyně fotogalerie. Určitě pro vás bude důležité prohlédnout si realizované kuchyňské linky. Návrh a poradenské služby nabízí Gorenje zdarma. Kuchyňskou linku vám zhotoví z velice kvalitních materiálů včetně spotřebičů. Dodavatelé jsou prověření a jelikož Gorenje spolupracuje ze světovými designéry a designovými studii, můžete očekávat jak prvotřídní kvalitu, tak moderní design za velmi dostupné ceny. Uspokojí i vaše nejnáročnější požadavky.

Jestliže si přejete, aby ve vaší kuchyni byla radost vařit, návrh, zhotovení a montáž kuchyně musí být provedena profesionálně.

Zdroj fotografie: kuchynsky-navrhar.cz