Každý má určitou představu o ideálním bydlení. Požadavky lze však víceméně shrnout. Jednak se klade důraz na zajímavou lokalitu s dobrou infrastrukturou a dopravní dostupností a velkou roli hraje také rozumná cena. Obecně lze za nejžádanější lokalitu, co se týče bydlení, považovat Praha. Nové byty v Praze, které splňují zmíněné požadavky, se dnes jistě najdou.

Zajímavá lokalita Praha 5

V Praze je momentálně k mání několik projektů nabízejících bydlení za rozumnou cenu v různých zajímavých lokalitách. Jednou z nich je bezesporu Praha 5. Ta v sobě zahrnuje jak blízkost centra, tak přírodu v podobě Chuchelského háje v blízkosti Prokopského údolí. Praha 5 tedy umožňuje i sportovní a rekreační vyžití. Samozřejmostí je občanská a dopravní vybavenost na vysoké úrovni. Do centra to budete mít přibližně 15 minut městskou i automobilovou dopravou. Výhodné je napojení na Jižní spojku a další výpadové komunikace.

Britská čtvrť

V Praze 5 se nyní nabízí k prodeji nové byty ve Stodůlkách. Rezidenční projekt Britská čtvrť je situován do městské částí Západní Město – Stodůlky. Bytové domy jsou řešeny, jak po architektonické, tak materiálové stránce, velice zajímavě. Vybrat je možné z pestré skladby bytů. Rezidence jsou vybaveny vyššími standardy, které poskytují dostatek pohodlí a bezpečnost. Parkovat je možné v podzemních garážích. Ve vnitrobloku bytových domů je vytvořena klidová zóna se zelení, lavičkami a dětským hřištěm. K prodeji jsou volné byty v části Britská čtvrť II a III.

 

Kaskády Barrandov

Rezidenční projekt Britská čtvrť je realizována společností FINEP, která v lokalitě Praha 5 buduje další nové byty na Barrandově. V tomto případě se jedná o novostavby Kaskády Barrandov, přičemž nyní probíhá výstavba Kaskády Barrandov IV. Navazuje na již vybudovanou část Nového Barrandova, Kaskády Barrandov II a III. Bydlení v těchto novostavbách je vhodné pro jednotlivce i rodiny s více dětmi. K dispozici jsou byty 1+kk až 4+kk. Určitě pro vás bude toto bydlení ideálním novým domovem.

Zdroj fotografií: Finep