Modrany_1._etapaAčkoli je Praha velkoměsto a je třeba počítat s ruchem, najdou se zde klidná místa, ve kterých lze prožít klidný život. Takové bydlení umožňují nejen rodinné domy vystavené na okrajích města, ale i byty v Praze. Nemusíte však bezpodmínečně hledat okrajové části města, ale i v lokalitách, jako je např. Praha 4, Praha 2, vzdálených pár minut od centra, není problém najít vhodné bydlení spojující přírodu i veškeré možnosti hlavního města.

Vhodné lokality pro klidné bydlení

Pod pojmem klidné bydlení si každý může představit něco jiného. Někdo si představuje naprostý venkov, někomu stačí blízkost parku, lesa, řeky apod. Pokud chcete bydlet v Praze, je třeba počítat s tím, že venkov v tom pravém slova smyslu můžete očekávat pouze za Prahou. Nové byty v Praze jsou však realizovány do lokalit, které nabízí i přírodu. Např. lokalita Praha 4 – Modřany se nachází v otevřeném prostoru širokého údolí, v blízkosti najdete Modřanský les, chuchelské závodiště a Berounku. Využívat můžete cyklo-bruslařskou stezku a řadu sportovišť zasazených do přírodního prostředí. K vycházkám je ideální přírodně chráněná oblast Modřanská rokle. V lokalitě Praha 11 to budete mít kousek do Kunratického a Milíčovského lesa s rybníky, přírodního parku Hostivař či můžete navštívit mini ZOO s lesními zvířátky. I další lokality v Praze nabízí sportovní vyžití a přírodu, záleží na každém z vás, co upřednostníte.

Developerské projekty v klidných lokalitách

Ve zmíněných lokalitách je možné zakoupit nový byt. Prodej bytů v Praze realizuje společnost Sekyra Group. V Praze – Modřany nyní nabízí byty z rezidenčního projektu BelariePark. Zde se budete cítit velice útulně a příjemně. V Praze 11 jsou k dispozici byty z projektu Zahrady Opatov o dispozičním řešení 1+kk až po prostorné 4+kk a 5+kk. Mezi další projekty této společnosti patří také Rezidence Korunní a Dolní Počernice. Do budoucna společnost plánuje výstavbu dalších bytových domů a komplexů, konkrétně se jedná o Rohan City, Smíchov City a Žižkov City. Pokud hledáte moderní, klidné a kvalitní bydlení v Praze, Sekyra Group vám jistě poskytne a nabídne takové bydlení, které splní vaše očekávání.

Zdroj fotografie: BelariePark – Sekyra Group