Patříte mezi ty kuřáky, kteří kouří ve svém bytě? Pokud ano, jistě jste si vědomi toho, že váš byt nemůže zrovna vonět. Kouř a zápach s cigaret lze totiž ihned cítit a nezbavíte se jej. Dostane se totiž do vašeho nábytku, jako je třeba sedací souprava, záclony, závěsy apod. Odér, který se pak line vašim bytem není zrovna příjemný a rozhodně nepřispívá k útulnosti. Porovnat jej lze s hospodou a v takovém prostředí chcete bydlet? Navíc vám načichne i oblečení a další věci, takže zkuste udělat něco pro to, aby vás byt voněl čistotou a svěžestí.

Elektronická cigareta voní

Jestliže nechcete přestat kouřit, i když víte, že si ničíte zdraví, zkuste však kouřit zdravěji a tak, že se kouření neprojeví na vašem okolí. Existují totiž elektronické cigarety, které byly vyvinuty jako náhrada za běžné kouření cigaret. Neprodukují žádný zápach. Z elektronické cigarety vychází pouze pára, která vypadá jako kouř, avšak může i velice příjemně vonět. Elektronickou cigaretu tedy můžete bez jakýchkoliv obav kouřit v bytě, aniž by vám po ní byt nepříjemně zapáchal. U této cigarety vdechujete náplň, kterou zároveň vydechujete a ta může velmi krásně vonět. Záleží na tom, jaké aroma si zvolíte. K dostání je tekutá náplň s vůní banán, broskev, káva, čokoláda, kokos, jahoda, třešně, kiwi, vanilka a další. Výběr je opravdu široký a každý kuřák si jistě přijde na své.

Výhody elektronické cigarety

Elektronicka cigareta je vhodná pro kuřáky, kteří chtějí kouřit zdravěji a pro ty, co chtějí s kouření přestat. Zbavíte se totiž pomalu závislosti na běžných cigaretách, přičemž nevdechujete množství škodlivých látek, jako je dehet, oxid uhelnatý a dalších 4000 karcinogenních látek. To vše bez zápachu a kouře. Jako jeden velký popelník nebude smrdět váš byt ani vy samotní. Kouřením elektronické cigarety budete rovněž ohleduplnější vůči vašemu prostředí, protože i pasivní kouření je špatné. Můžete si sami spočítat, na kolik vás vyjde kouření klasických cigaret a kolik vás bude stát e kouření. Rozhodně je to levnější kouření, než klasické, dokonce o polovinu.

Jestliže neumíte přestat kouřit, přejděte na elektronickou cigaretu. Nastartujte svůj nový životní styl.