V našich domácnostech se najde mnoho věcí, které jsou vyrobeny z textilu či kůže. Mohou jimi být např. polštáře, ubrusy, taburety, čalouněné a kožené sedací soupravy, židle apod. Pokud je máme zrovna nové, jejich vzhled je perfektní, avšak časem se opotřebují používáním, je třeba je vyčistit a obnovit zašlost. Pokud chcete mít nábytek a veškeré doplňky v domácnosti stále jako nové, měli byste je čas od času impregnovat.

Proč textil a kůži impregnovat?

Textilní a kožené věci impregnací ochráníte a předejdete tak možných špinavých skvrnám třeba od džusu, vína atd. Svůj domov si jistě nehýčkáte pouze kvůli okrase, ale také proto, abyste si jej mohli naplno užívat. Proto se může stát, že se vám sem tam něco vylije, vysype, pocáká. Impregnace má voděodolné působení a případné skvrny lze krásně očistit. Samozřejmě lze impregnací obnovit již zašlý vzhled a váš interiér bude opět působit nově a čistě.

Revoluční nanotechnologie

V oblasti impregnace textilu a kůže se objevila inovativní technologie, která přináší naprosto nové možnosti. Nanotechnologie pracuje na atomární úrovni, která zajišťuje účinější odpuzovaní efekt a samočistící vlastnosti. Podstatou je vlastně to, že se kolem vláken vytvoří neviditelný efekt, který je odolnější od běžných impregnací. Navíc může materiál dýchat a neplesniví. Pokud nanesete na textil či kůži přípravek od Nanoconcept a vylije se vám třeba víno, stačí k očistění pouze hadřík a voda. Víno se totiž nedostane do hloubky, je pouze na povrchu.

Jaký je rozdíl oproti jiných impregnacím?

Impregnace Nanoconcept nefunguje na bázi teflonu, silikonu, vosku nebo oleje. Takové přípravky mají totiž velmi malou prodyšnost a nejsou trvanlivé. Mechanická odolnost proti setření je rovněž nízká. Přípravek Nanoconcept je prodáván v rozprašovači, který je velice praktický. Jiné přípravky je třeba aktivovat vysokou teplotou, přičemž Nanocopcent vysychá při běžné teplotě. Navíc má perfektní antibakteriální účinky. Dejte si však pozor na levné imitace. Přípravek impregnace Nanoconcept je patentovaný německý výrobek.

Využití přípravku nanoconcept

Přípravek nano impregnace textilu a kůže, který lze zakoupit v množství 250 ml na www.nano-concept.cz má široké využití a v domácnosti jej můžete použít na téměř vše, co je z textilu a kůže. Ošetřit tak můžete obuv, oblečení, lyžařské kombinézy, sedadla v autě, sedací soupravu, židle, opěradla, ubrusy, koberce, stolovací podložky, cokoli, co máte potaženo látkou, polštáře, markýzy, stany. Neváhejte a vyzkoušejte sami účinky tohoto revolučního přípravku.

Zdroj fotografie: nano-concept.cz