Toužíte po rodinném domě se zahrádkou, ve kterém strávíte zbytek života? Nechcete si však stavět vlastní dům úplně od základů, protože na to nemáte čas, ani finance a spíše se přikláníte k možnosti zakoupit si již postavenou nemovitost? Proč ne! Stále se tu a tam nabízí k prodeji domy, byty apod., takže je jistě reálné si svůj nový domov zakoupit.

On-line dražba nemovitostí

Najít tu správnou nemovitost není však zcela jednoduché. Každý z vás má určitě nejrůznější nároky, které váš dům musí splňovat. Hledání toho pravého pak může zabrat spoustu času. Existuje však zcela jedinečná a nová služba, kterou spustila realitní kancelář M&M Reality. Jedná se o moderní způsob dražby nemovitostí skrze internet. Dražby nemovitostí jsou skvělou příležitostí, jak si zakoupit vysněný dům, přičemž vy sami rozhodujete o tom, kolik za něj zaplatíte. Veřejné a online dražby nemovitostí jsou oblíbené díky nízké vyvolávací ceně a právě pro vás může být tím nejlepším způsobem, jak získat nové vlastní bydlení

Průběh dražby

Skrze webové stránky www.mmdrazby.cz se můžete on-line dražby zúčastnit. Je třeba provést registraci. Tu mohou uskutečnit fyzické osoby, starší 18 let, které jsou způsobilé k právním úkonům. Dále pak právnické osoby způsobilé vykonávat podnikatelskou činnost. Po úspěšné registraci je potřeba složit dražební jistinu. Jedná se o minimální částku stanovenou dražitelem. Je to jedna z podmínek pro účast v dražbě. Vyhledáte si danou nemovitost, např. dům, byt, případně pozemek či komerční prostory, zvolíte kraj, ve kterém si přejete dražit a dáte vyhledat. Zobrazí se vám nabídka právě probíhajících dražeb nemovitostí. Kliknete na přihlásit na dražbu. Poté se můžete zúčastnit dražby tak, že vstoupíte do on-line dražební místnosti. Je na vás, jakou částku přihodíte. Konkrétní podmínky jsou vždy uvedeny u dané dražby.

Výhody on-line dražby nemovitostí

On-line dražba nemovitostí je jistě výhodná. Obsahuje nízké vyvolávací ceny, můžete tak získat velice výhodně nemovitost, kterou si přejete. Jedná se o moderní, bezpečný a rychlý způsob, jak mít nové bydlení. Dražba je výhodná nejen pro kupujícího, ale i pro prodávajícího. Pokud bude o vaši nemovitost zájem, je možné, že se vydraží za více peněž, než jste sami očekávali.