Praha 10 je velice příjemnou a vyhledávanou lokalitou k bydlení. Je vhodná pro všechny věkové skupiny – jednotlivce, rodiny s dětmi, seniory, milovníky sportu i pro ty, kteří hledají bydlení v hlavním městě spojené s klidným prostředím a pohodou. Praha 10 se nachází v jihovýchodní části Prahy a vnáší do dosavadní doby moderní a vkusný život pro své obyvatele. Oblast této lokality nesla název Královské Vinohrady. Najdete zde nejen historické památky, ale také nová nákupní centra jako je Palác Flóra či Vinohradský pavilon. Nachází se zde Divadlo na Vinohradech, Smetanové divadlo či Žižkovská televizní věž. Vynikající je i dopravní dostupnost do centra i za hranice Prahy.

Moderní bydlení Praha 10

Na Vinohradech se momentálně nabízí všem zájemcům o moderní a luxusní bydlení projekt Rezidence Korunní. Rezidence má luxusní charakter a vyniká nejen její architektonické zpracování, ale také kvalitní vybavení. Nové byty v této rezidenci jsou důstojným bydlením tohoto století. Pojďme si tedy blíže představit, co vše vám nabízí byty Praha v tomto jedinečném projektu.

Rezidence Korunní

Rezidence Korunní zahrnuje komplex novostaveb v lokalitě Praha 10 – Vinohrady. Krásně zapadá do hlavního města a respektuje soukromí svých majitelů. Bydlení v této rezidenci lze charakterizovat jako nadstandardní a uspokojí ty nejnáročnější požadavky a přání. Komplex se skládá ze třech částí, a to Boulevard, Villa či Industrial. Půdorys je čtvercový a tudíž nabízí soukromý prostor uvnitř rezidence, kde se nachází dvůr s lavičkami, jsou zde vodní plochy a zeleň. Prodej bytů Praha v Rezidenci Korunní je možný ve všech 3 částech. Celkem je k dispozici 33 volných bytů z celkového počtu 50 bytových jednotek, o velikosti 1+kk až po 4+kk.

Jednotlivé části komplexu novostaveb

Boulevard je orientován v severní části komplexu a je tvořen osmipatrovým bytových domech. Byty nabízí výhled na Vršovice, Bohdalec, Nusle Pankrác, Vinohrady, Strašnice. Villa se nachází ve východní a jižní části Rezidence Korunní. Tato část komplexu odkazuje na tradici luxusního městského bydlení, je nadčasová, stylová a elegantní. Poslední, třetí část, Industrial je v západním úseku rezidence. Bydlí zde dokonce i slavné osobnosti, miss Jana Doleželová, módní návrhářka Beata Rajská či fotbalista Patrik Berger. Doporučujeme zájemcům moderního a luxusního stylu. Industrial se liší hliníkovými okny, kovovými zárubněmi, avšak byty nepůsobí vůbec chladně.

Více informací na www.sekyragroup.cz.