Nové byty v Praze 10, zasazené do nádherné lokality v sousedství rodinných domů, v těsné blízkosti přírody, s perfektní dostupností do centra hlavního města, nabízí bytový areál Vilapark Uhříněveská obora. Celková nabídka bytů činí 151 bytových jednotek. Momentálně je k dispozici 96 volných bytů. Předpokládaný termín dokončení této rezidence je sice plánován na léto 2013, ale již nyní byl zahájen prodej bytů. První obyvatelé se tedy budou moci nastěhovat příští rok v létě. Pojďte se spolu s námi podívat, co vám může tento bytový komplex nabídnout.

Vilapark Uhříněveská obora

Vilapark Uhříněveská obora je koncipován jako rezidenční projekt společnost EKOSPOL, která nabízí nejlevnější rodinné bydlení v celé Praze. Společnost na byty poskytuje dokonce dlouhodobou záruku nejnižší ceny. Nové byty v novostavbě v Praze 10 jsou dispozičně řešeny od těch menších 1+kk (31,3 m2) až po byty větších rozměrů 3+kk (79,7 m2), jejichž součástí jsou navíc velkorysé terasy orientované na jižní stranu. Každý byt má právě buď balkon nebo terasu. U přízemních bytů jsou předzahrádky. Vilové domy poskytují dostatek soukromí s výhledem na Oboru v Uhříněvsi z většiny bytů.

 

exteriér

Lokalita

Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora se nachází v lokalitě Praze 10, jež patří mezi nejvyhledávanější a nejatraktivnější lokalitu v Praze. A to zejména díky své klidné, nekomerční povaze a těsné blízkosti Prahy. Lokalita je vhodná pro mladé páry, rodiny s dětmi nebo i aktivní seniory. Bude se zde líbit těm, co jsou spíše pro klidný, příměstský život. Nechybí tady krásná příroda, již zmíněná Obora či Podleský rybník. Občanská vybavenost je na vysoké úrovni, využívat můžete dětská hřiště, moderní sportoviště, cyklostezky i stezky pro pěší turistiku, relaxační a odpočinkové zóny. Dále je v Uhříněvsi mateřská a základní škola, takže vaše děti nemusí nikam dojíždět. Posedět můžete v příjemných restauracích nebo kavárničkách. Doprava do Prahy je zajištěna, v případě, že nevlastníte auto, vlakovým nebo autobusových spojením.

okolí

Vybavení bytů

Rezidence Vilapark Uhříněveská obora splňuje náročná kritéria moderní doby. Byty jsou nejen cenově dostupné, ale kladou důraz na kvalitu stavebního provedení, dostatek soukromí a vysoký standard. Jestliže si potrpíte na ještě větší luxus, můžete využít možnost dokoupení nadstandardní výbavy za atraktivní cenu. Základní vybavení tvoří plastová okna, v prvním patře s bezpečnostními skly a dále bezpečnostní protipožární vchodové dveře. V místnostech jsou plovoucí laminátové podlahy, v koupelně, na toaletě a v kuchyni je dlažba. V koupelně jsou obklady, vodovodní baterie GROHE, keramické umyvadlo, bílá akrylátová vana, závěsné WC a otopný žebřík. Vytápění je řešeno přes ústřední topení s deskovými radiátory.

interiér

Jestliže toužíte bydlet v kvalitním bytě, v klidné a přitom vybavené lokalitě obklopené zelení, je pro vás Vilapark Uhříněveská obora tou správnou volbou.