nejlepsipoptavka.czStavíte dům, potřebujete vyměnit stará okna za nová nebo chcete rekonstruovat koupelnu? Pokud si tyto práce neuděláte sami, ať už proto, že nemáte čas nebo odborné znalosti, můžete se poohlédnout po kvalifikovaných řemeslnících. V každé domácnosti se čas od času najde činnost, kdy musíte povolat toho správného odborníka. Když máte někoho známého a ověřeného, máte vyhráno, jestliže však o nikom nevíte, může být problém nalézt kvalitního řemeslníka či firmu.

Kde hledat?

Při hledání řemeslníka nebo firmy máte obvykle několik možností. Můžete se poptat u známých, jenže ne vždy vám bude někdo doporučen. Nejsnadnější způsob nabízí internet. A právě zde to už nemusí být sázka do loterie. Existují servery, jako je kupříkladu nejlepsipoptavka.cz, kde velice snadno naleznete schopné a spolehlivé dodavatele řemeslných prací, ať už budete shánět elektrikáře, zedníky, instalatéry či kohokoli jiného. Vlastně je ani nemusíte hledat, ozvou se vám sami na základě vaší poptávky a vy si už jen pak vyberete, koho si na danou práci najmete.

Jak zadat poptávku?

Při návštěvě serveru stačí kliknout na zadat poptávku zdarma. Nabídne se vám poptávkový formulář, kam vepíšete údaje o vás, včetně adresy bydliště, respektivě místa, kde požadujete stavební úpravy. Poté je potřeba vybrat kategorii stavebních prací, např. natěračské a malířské práce, montáže oken, sádrokartonářské práce apod. Důležitý je i popis samotné zakázky. Nezapomeňte tedy vypsat vše, co se zakázkou souvisí a co by měl řemeslník vědět. Pak už stačí jen odeslat formulář a čekat na nabídku.

zadat poptávku
Poptávkový formulář. Zaměřte se hlavně na detailní popis zakázky.

Druhou možností je již konkrétní výběr řemeslníka, tedy obkladače, elektrikáře, podlaháře apod., jež se vám nabízí v dolním menu. I v tom případě je nutné vyplnit online formulář.

Za jak dlouho se vám řemeslník či firma ozve?

Jakmile do systému odešlete vaši poptávku, bude zpracována a řemeslníci či firmy na ni budou moci ihned reagovat. První nabídky chodí během 3 hodin. Výběr konkrétní firmy či jednotlivce je na vás. To, že zašlete poptávku vás však k ničemu nezavazuje. Buď si vyberete nebo nevyberete. S rozhodnutím nemusíte spěchat. Čím více nabídek obdržíte, tím máte větší šanci, že narazíte na nabídku, která vám bude vyhovovat cenou, kvalitou, referencemi apod.

Další výhody využití služeb portálu Nejlepšípoptávka.cz?

Návštěva portálu ani odeslání online formuláře vás nebude nic stát. Zadání poptávky je zdarma, navíc můžete uspořit až 30% z ceny zakázky. Vyplnění formuláře vám zabere jen pár minutek, takže aniž byste museli pracně řemeslníky hledat, najdou si vás vlastně sami.