1370261372_kazetoveTěšíte se na léto, které strávíte na své terase? V létě se dá na terasách dělat spousta zajímavých věcí. Můžete uspořádat grilování pro rodinu a přátele, nebo si jen s kávou užívat letní dny. Na čerstvém vzduchu je vždy v létě lépe, než v uzavřených prostorech. Nikdo z nás však nevydrží na sluníčku celé dny. Potřebujete omezit sluneční záření, které dopadá na vaši terasu? Hledáte řešení, které by bylo komfortní i estetické?

Markýza je lepší řešení než slunečník

K zastínění lze využít klasický slunečník. Ten však skýtá mnohé nevýhody a s přehledem jej porazí mnohem praktičtější, funkčnější i vzhledově atraktivnější markýzy.markýzami si budete moci užívat zaslouženého stínku kdykoli budete potřebovat. Vaši terasu navíc ochrání také před deštěm. Markýzy jsou velice praktické a odolné. Léto si díky ní užijete jako ještě nikdy předtím. Na své terase budete moci odpočívat i v pravé poledne uprostřed léta bez obav z úpalu či úžehu.

Markýza ochrání i interiér

Že sluníčko může být také velice nepříjemné, všichni víme. Před slunečním zářením můžete ochránit nejen svou terasu, ale také svůj domov. Nabízí se hned dvě řešení – žaluzie nebo rolety. Rolety jsou velice praktické a efektivní. Kromě využití jako stínící techniky rolety krásně oživí také například fasádu vašeho domu. Vybrat si můžete z různých barev. Rolety můžete také využívat místo nepraktických závěsů. Závěsy jsou sice krásný bytový doplněk, ale drží se v nich prach, což je nepřijatelné zejména pro astmatiky a alergiky. Rolety jsou tak skvělým náhradním řešením.

Kde pro markýzu a rolety?

Pokud se rozhodnete pro koupi rolet nebo markýz, vyberte si toho nejlepšího prodejce. Již řadu let se prodejem stínící techniky zabývá společnost Proklima, která na českém trhu působí od roku 1994. Zakoupit zde můžete nejen markýzy a rolety, ale také venkovní a vnitřní žaluzie, látkové stínění, sítě proti hmyzu nebo pergoly. Na všechny produkty je poskytována prodloužená záruka. Podrobnosti naleznete na internetové adrese www.zaluzie-proklima.cz. Na tomto webu naleznete veškeré důležité informace, včetně kontaktů a referencí. Prohlédněte si nabídku společnosti Proklima online z pohodlí svého domova.

Publikováno v kategorii: Zahrada