935312_rb_z1Vybavujete domácnost a rádi byste si pořídili opravdu kvalitní a zároveň neokoukané tapety? Tapet se na našem trhu nabízí nespočet a z obrovského množství různých barev, vzorů a motivů se vám může točit hlava. Nicméně i právě široký výběr může být velkým problémem, navíc, pokud si přejete mít tapetu, která vám vytvoří originální interiér. Už jste slyšeli o vinylových nebo vliesových tapetách? Že ne?

Vinylové tapety jako moderní dekorace

Vinylové tapety na zeď budou tím pravým ořechovým právě pro ty z vás, co mají rádi jednoduchý a moderní styl. Vinylové tapety jsou oblíbené především díky své voděodolnosti. Tyto tapety jsou skvělým doplňkem do kuchyně, do koupelen i chodeb. Zejména vinylová tapeta Chicago č. 308726 mohou být tou správnou volbou, jak si vyzdobit koupelnu, ale i obývací pokoj.

Vinylová tapeta Chicago č.308726
Vinylová tapeta Chicago č.308726

Veselou atmosféru obývacího pokoje navodí vinylová tapeta Chicago č. 332721.

Vinylová tapeta Chicago č.332721,
Vinylová tapeta Chicago č.332721,

Jedinečnou atmosféru vykouzlí vinylové tapety také na chatách a chalupách.Vinylové tapety disponují nejrůznějšími tvary. Vinylové tapety často imitují kachle, kachličky, cihlové a kamenné zdi, ale i korek nebo různé obklady a abstraktní vzory. Vinylové tapety jsou vyráběny z umělé hmoty a celulózy. Jejich materiál jim umožňuje obsahovat vlastnosti, jako je odolnost vůči vlhkosti a otěru. Vinylové tapety jedinečně izolují teplo a jejich životnost se vyšplhává až na patnáct let. Konkrétní nabídku vinylových tapet naleznete na této webové adrese www.tapety-sarka.cz/Tapety-podle-materialu/Vinylove-tapety/.

Vliesové tapety do elegantních interiérů

Velmi elegantně vypadají rovněž vliesové tapety, které si můžete objednat na výše zmíněné webové adrese. Mezi jejich vlastnosti patří mimo jiné také snadná omyvatelnost, stálobarevnost a jemná povrchová úprava. Vliesové tapety disponuje také velmi kvalitní tepelnou a zvukovou izolací. Lepení vliesových tapet se objede bez použití lepidla i následného proložení tapet a provlhčení. Lepidlo se totiž nanáší již přímo na stěnu, na kterou se poté tapeta nalepí.

Vliesová tapeta Rasch Trianon

Vliesová tapeta Maximum VIII 2014 685916
Vliesová tapeta Maximum VIII 2014 685916

Vykouzlete si domov Vašich snů s tapetami Šárka.