bannerPravidelný úklid kancelářských prostor je neméně důležitý. Klienti a obchodní partneři, kteří k vám docházejí, jistě velmi dobře vnímají prostředí, které vás reprezentuje. Nezvládáte se však o pořádek postarat sami? Vlastníte i vy kancelářské prostory a rádi byste začali spolupracovat se společností, která by Vám dovedla obstarat úklid Vašich kanceláří rychle a efektivně?

Řešení nabízí úklidová firma

Pak se nyní nacházíte na správné adrese, neboť Service Crew je skutečným odborníkem na úklid obytných, komerčních a průmyslových objektů. Úklidové firmy Praha 4 si kladou za cíl vždy odvést naprosto profesionální služby, takže se nemusíte obávat, že byste ráno po úklidu našli v kanceláři smítka prachu či nevynesený koš. Service Crew jako jediná úklidová společnost využívá při úklidu vysávání místo běžného a méně efektivního zametání. U společnosti Service Crew  se nemusíte obávat zbytečného plýtvání vody, neboť úklidová služba Service Crew garantuje každému zákazníkovi odpovídající množství čisté vody a čistého prostředku na metr čtvereční úklidové plochy. Při úklidu komerčních prostorů používá společnost Service Crew profesionální průmyslovou techniku. Úklidová četa, která provádí úklid, se skládá z řádně proškoleného personálu. Více informací o službách naší společnosti naleznete na této webové adrese www.servicecrew.cz.

Dříve než dojde k úklidu, navštíví prověřený pracovník Váš komerční či obchodní prostor a vypracuje s Vámi detailní uklízecí plán i s harmonogramem prováděných služeb. Tento plán se poté stane součástí smlouvy mezi Vámi a společností Service Crew. Také s úklidem bytových domů Praha budete maximálně spokojeni. Služby uklízení komerčních prostor se skládají z úklidu podlah, mytí oken i výtahů. Objednat si taktéž můžete úklid sociálních zařízení a doplňování hygienického materiálu. Součástí na základě Vašeho přání může být také vynášení odpadkových košů a úklid parkoviště. V zimním období se vyplatí mít zabezpečený venkovní přístup do objektu.