800x600_82641-1299228339-bigPořádání nerůznějších párty, oslav, rautů, svateb, výstav a jiných významných událostí ve venkovním prostředí je stále více populární. Taková akce má vždy své osobité a jedinečné kouzlo. Čerstvý vzduch, příroda, sluneční paprsky jsou v ideálním případě tou nejlepší kulisou. Nicméně, počasí je vrtkavé a neporučíme mu. Nelze si jej dopředu objednat, proto je vždy potřeba počítat i s tou nejhorší variantou.

Co dělat, když vaše plány na velkolepou slavnost může překazit déšť či vítr? A třeba i bez předchozího varování, neboť předpověď počasí mnohdy nebývá zcela přesná? Řešení je nasnadě. Kvalitní zahradní párty stany jsou zaručenou záchranou.

Pro příležitostné účely a zastřešení v nejrůznějších venkovních prostorách jsou tyto párty altány naprosto ideální.

Jaké jsou výhody párty stanů?

Zahradní altány ve stylu stanu mají nespočet výhod. Mezi ty nejhlavnější se řadí:

  • Cenová dostupnost – velice levné zastřešení
  • Jednoduchá a rychlá montáž – snadno se složí i rozloží
  • Mobilita – snadno se dají přenášet
  • Variabilita – stany se dají napojit na sebe a získáte tak větší zastřešenou plochu
  • Široká nabídka velikostí, tvarů a typů a barevných provedení

Jaká velikost párty stanu je ideální?

Tyto stany nachází uplatnění nejen pro velké garden párty. Mohou posloužit třeba také jako prodejní stánek, garáž na auto, příležitostný sklad, zastřešení nad bazénem či k jinému užívání. V závislosti na účelu použití se odvíjí velikost zahradního párty stanu.

Na našem trhu je k dostání nepřeberné množství rozměrů. Ty nejmenší velikosti v nabídce jsou čtvercového tvaru o rozměrech 3×3 m. Takovýto stan je určen přibližně pro 4 osoby. Největší stany pak mají rozměry 6×12 m, přičemž pokud je to pro vás stále málo, více párty stanů lze postavit vedle sebe a vzájemně propojovat. Mezi nejprodávanější velikosti stanů se řadí rozměr 3×6 m, kteří postačí pro běžnou rodinnou akci.

Jakou konstrukci párty stanu vybrat?

Kromě rozměrů párty stanů se tyto altány liší také konstrukcí. Vybírat lze ze dvou variant – nůžkové nebo klasické.

800x600_536324-1299227900-big

Nůžkovou konstrukci doporučujeme pro profesionální řešení. Jedná se o stabilnější, ale také dražší provedení.

800x600_2015-02-03-14-50-153127-big

Klasická konstrukce postačí pro krátkodobé řešení a dá se pořídit už i do tisícovky.

Jaký design párty stanu zvolit?

Na tuto otázku je jednoduchá odpověď. Párty stany se vyrábí v několika barevných provedeních. Vybírat lze modely šedé, béžové, zelené, červené, modré, černé, bílé, terakota, takže jej jistě vyladíte s jakoukoliv párty.

altány

Variabilní stany jsou ty, jež disponují odnímatelnými bočními stěnami. Výhodné je rovněž použití sítí proti obtíženému hmyzu.

Ať už budete vybírat párty stan pro jakoukoliv zahradní událost, nabídka těchto mobilních společníků je ohromná a ceny jedinečné. Není pochyb o tom, že najdete ten pravý pro vaše potřeby.