Sleeping family with the little sonModerní technologie zpříjemňují naše životy v mnoha oblastech a spánek není výjimkou. Díky kombinacím různých typů pěn, pružin a zkušeností českých vývojářů se může pohodlně vyspat opravdu každý. Kvalitní matrace totiž uleví od bolestí zad, alergie i proleženin.

 1. Laurin: 555 pružin pro dokonalou oporu

Hebkost latexu, termoregulace gelu, vzdušnost studené pěny a odolnost pružinového jádra. Těmito vlastnostmi se vyznačuje taštičková matrace Laurin, která je díky oboustrannému provedení vhodná také jako partnerská matrace.

2. Trevis: klidný spánek na vlnách

Když vezmete pěny různých tuhostí a vytvarujete je do vln, získáte sendvičovou matraci se skvělými ortopedickými vlastnostmi a množstvím větracích kanálků. Přesně to si řekli čeští vývojáři a vytvořili unikátní matraci Trevis s jádrem z pěny Flexifoam®.

3. Spirit Superior Comodore: spánek jako na obláčku

Když si lehnete na matraci Spirit Superior Comodore, dokonale se podřídí tvaru vašeho těla a přitom bude stále nadýchaná. Není to jen příjemné, ale i praktické – 3D ventilace a odvzdušňovací kanálky zajišťují dokonalou hygienu a termoregulaci.

vdvdvd
Spěte jako na obláčku

4. Austin: přírodní síla kokosu i moderní technologie

Uvnitř taštičkové matrace Austin se skrývá kokosová deska, která zajišťuje přirozenou tuhost. Zajímavostí je také rovná ložná plocha z latexu a studené pěny bez profilace. Na takové matraci se pohodlně vyspí i princezna na hrášku.

5. Eliot: stop proleženinám i bolestem zad

Pro každého, koho trápí proleženiny (dekubity), je ideální matrace Eliot. Stejně jako ostatní má rozdílnou tuhost ložných ploch, strana Hard je ale z masivní vrstvy studené pěny s antidekubitními prořezy. Ergonomické vlastnosti této matrace dále podporují tvarové pěny Flexi.

6. Amundsen: pravidelná výměna vzduchu

Přestože má matrace Amundsen tužší a měkčí stranu, celá se vyznačuje vyšší tuhostí. Zároveň má ale optimální pružnost, a to díky provzdušňujícím kanálkům, které s každým vaším pohybem vymění v matraci vzduch. Výsledkem je komfortní, zdravý a hygienický spánek.

Spánek ve zdravé a čisté ložnici je základ
Spánek ve zdravé a čisté ložnici je základ

7. Regent: proti roztočům i bolestem zad

Díky své profilaci vypadá matrace Regent jako tabulka čokolády. Je ale vyrobená z luxusní líné pěny a čtvercové prořezy zajišťují cirkulaci vzduchu. Oboustranná partnerská matrace tak obstojí i v domácnostech, kde vedle spí alergik a člověk trpící bolestmi zad.

Pořiďte si kvalitní české matrace

Všechny matrace pochází z nové kolekce matrací Best, která se nese ve znamení kombinace materiálů. Využijte slev, akční dopravy zdarma nebo si s vybranými modely odneste polštář zdarma.