reklama20141006_104335Vidíte v televizi nějaký zajímavý kuchyňský robot, který chcete mít doma, ale pak zjistíte, že vás již omrzel? Co s tím dělat se dočtete v tomto článku.

Začíná sezóna odšťavňovačů a internet a další média jsou plná nabídek na odšťavňovače. Jaké to je dát si každé ráno k snídani čerstvý fresh džus plný ovocné přírodní šťávy, který dodá potřebné vitamíny a sílu? Zjistíte si, jaké ovoce a zeleninu můžete spolu kombinovat. Na internetu je spousty skvělých článků i o tom, jak je ovoce zdravé a jaké má léčebné účinky. Když se odhodláte k jeho nákupu a vysněný odšťavňovač zprovozníte, zjistíte, že je sice hezké pít šťávu z ovoce a zeleniny, ale ta údržba toho přístroje dá pěkně zabrat. Vyčistit přístroj od zbytků, není někdy snadná záležitost. Což člověka za chvilku odradí a jednoho dne zjistíte, že stroj již nepoužíváte a tak ho zandáte do skříňky. Ale z té už přístroj nevyndáte.

A co říkáte reklamě na smoothie maker? Ještě jste ji neviděli? Kolegyně v práci pořád pijí zvláštně vypadající tekutinu a tváří se pozitivně a plné energie. Tenhle stroj by měl být součástí každé domácnosti. Obrovská výhoda smoothie makeru je přece v tom, že se všechno rozmixuje a zpracuje, proto není nutné složitě umývat přístroj tento malý skladný přístroj. Po objednání přístroje zjistíte, že mixování zeleniny není zrovna žádná hitparáda, ale zato rozmixované ovoce je velmi lahodné. Po čtrnácti dnech pití rozmixovaného ovoce se přestáváte dostávat do oblíbených kalhot a přemýšlíte, kde se stala chyba? Ovoce je sice zdravé, ale zároveň plné cukrů, které rády obalí naši figuru. Smoothie maker nejspíš opět skončí ve skříni.

Pečení a smažení na pánvi plné tuku je již minulostí. Vy snad ještě nemáte elektrický gril? Příprava zdravého a chutného jídla bez tuku. Rychle a snadné grilování masa, ryb, zeleniny… To jsou všechno skvělé výhody, které člověka zlomí k nákupu. I ta cena už není tak vysoká. Dokonce i omáčky si na tom můžete udělat, kterou jindy připravíte z výpeku masa v pánvi. Ale zkuste si pak takový gril omývat a čistit ručně, protože většinu povrchů nelze omývat v myčce. Ta chuť na jeho časté používání vás časem přejde.

Závěr je takový, že se vám v kuchyni nakupilo tolik spotřebičů, které už nevyužíváte a přemýšlíte, co s nimi nebo komu je prodat. Stály přeci takové jmění a využili jste je přitom párkrát. Doporučuji určitě přístroj nafotit a umístit na internetové bazary, na kterých se dá opravdu prodat úplně cokoliv. A když bude přístroj ještě v záruce, je to jenom přidaná hodnota.