1381989514_venkovni-zaluzie6_z90S letním obdobím přichází prosluněné a horké dny. Pokud je můžeme strávit u vody, pak nám krásné počasí maximálně vyhovuje.  Nicméně musíme-li ve vedrech pracovat či pobývat doma, mnozí z nás se před sluníčkem spíše schovávají a snaží se v interiéru udržet pokud možno přijatelnou teplotu. Naštěstí existuje nespočet řešení, jak toho docílit. Kvalitní stínící technika vám přijde vhod nejen v létě, ale po čas celého roku.

Nadále inovovanou klasikou ve stínící technice představují horizontální a vertikální žaluzie. Stále v kurzu jsou látkové rolety, které mají v současné době zmodernizovaný nejen design. A pakliže požadujete větší zabezpečení, pak lze ještě sáhnout po venkovních roletách. V případě venkovního posezení vedou markýzy pergoly či jiná zastřešení. Ať už se rozhodnete pro kteroukoliv variantu, v každém případě sáhněte po kvalitě ověřenou časem.  Již více jak dvacet let u nás působí česká společnost SERVIS CLIMAX, která je u nás největším výrobcem stínící techniky a zároveň se řadí mezi přední výrobní firmy v Evropě v rámci tohoto sortimentu.

Venkovní nebo vnitřní žaluzie jsou kvalitní jistotou

Dostatek soukromí a bezpečí, dokonalé zastínění, tepelnou pohodu a jednoduchý design přináší žaluzie do oken. Nabízí citlivou regulaci intenzity světla podle potřeby a je možné se rozhodnout pro verzi exteriérovou nebo interiérovou. Ve firmě SERVIS CLIMAX vyrábí venkovní žaluzie z hliníkových lamel a ovládají se ručně nebo motoricky. Jedná se o nejmodernější a nejefektivnější způsob zastínění oken vašeho domova. U tohoto typu je potřeba zmínit, že umožňují větrat, i když jsou zatažené. Navíc šetří náklady za topení i klimatizaci.

Venkovní žaluzie
Venkovní žaluzie

Vnitřní žaluzie představují nejpoužívanější a nejznámější způsob stínění interiérů a zároveň také cenově nejdostupnější. Hodí se pro všechny typy oken a u zmíněné společnosti si lze vybrat z nepřeberné škály provedení i barev. Výhodou je možnost sladit interiér s žaluziemi, neboť v SERVIS CLIMAX mají jednu z nejširších nabídek na trhu. Lamely jsou hliníkové a žaluzie obsahuji kvalitní komponenty.

Vnitřní žaluzie
Vnitřní žaluzie

Rolety, když chcete něco jiného, než žaluzie

Alternativou venkovních žaluzií jsou venkovní rolety, které mohou být zhotoveny z hliníkových nebo plastových lamel. Ruční, nebo motorické ovládání je samozřejmostí. Poskytnou vám dokonalé zastínění, ochrání vaše okna, zabezpečí váš dům, sníží hluk z okolí a zajistí soukromí i klid.

Venkovní rolety
Venkovní rolety

V poslední době jsou velmi oblíbené i vnitřní, tzv. látkové rolety, zejména kvůli obrovské škále barev a designů. Mají nejen praktickou, ale i estetickou funkci, neboť celkově váš dům zútulní a ozdobí.

Látkové rolety
Látkové rolety

Bez zastínění venku se v létě neobejdete

Nesmíme opomenout, také na markýzy, které elegantním způsobem opticky prodlouží váš dům nebo byt a zabezpečí příjemné prostředí pro venkovní posezení. Jsou ideální pro terasy, balkóny či zahrádky restaurací apod.

Kazetová markýza
Kazetová markýza

V případě jiného zahradního posezení si lze u SERVIS CLIMAX objednat efektní zastřešení např. pro zimní zahrady nebo prostřednictvím pergoly, jež přispěje k lepší relaxaci a odpočinku. Široká nabídka systémů i látek vás jistě uspokojí. Konstrukce všech pergol Climax je naprosto bezúdržbová.

Pergola s nosnou konstrukcí
Pergola s nosnou konstrukcí

Pro více informací navštivte stránky www.climax.cz, kde si můžete vybrat vhodný typ zastínění, případně se na cokoliv zeptat.