finezja 400 krem aranż (2)Domov je místo, které je pro většinu z nás tím nejdůležitějším prostorem. Chceme si zde odpočinout, trávit svůj volný čas, potkávat se s rodinnou a přáteli, stručně a jednoduše zde spokojeně žít. Proto nám záleží na tom, aby byl útulný, pohodlný, krásný a navozoval tu správnou domácí atmosféru.

Velkou mírou se na celkovém vnímání interiéru podílí dekorace a bytové doplňky. Ty dělají domov domovem. Pouze s nábytkem a pár nutnými doplňky by bydlení působilo nezabydleně, chladně a prázdně. Dejte svému bytu a domečku ducha, vdechněte do něj život a vytvořte si z něj prostor, ze kterého se budeme moci radovat. Pořiďte dekorace a bytové doplňky dle svého vkusu. A až se vám interiér omrzí, stačí dekorace vyměnit a ihned bydlení získá nový nádech.

Hřejivost romantického stylu

Momentálně je v plném proudu zima, ale již nyní máme první směr, kterým by se mohlo vaše bydlení ubírat. Máme na mysli styl romantický, který je plný hřejivé lásky a tepla. Skvěle vám k vytvoření zamilované atmosféry poslouží valentýnské dekorace v podobě srdíček, luceren, svícnů a svíček. Zapalte si svíčku v lucerně, uvařte si kávu nebo čaj do hrníčku se srdíčky, usaďte se s partnerem a dětmi na sedačku a vychutnávejte si tu pohodu plnou lásky. Navíc se blíží sv. Valentýn, takže jsou dekorace v tomto duchu momentálně žádoucí.

sv.valentýn

Nečekejte na jaro

Již nyní můžete klidně přivítat jaro a pomaloučku si interiér ladit do veselých barev. Neutrální bílou, šedivou a hnědou, jež lze momentálně pozorovat za okny, není nutné přenášet i do interiéru. Ba naopak si v něm můžete vytvořit mnohem optimističtější náladu. Podívejte se třeba na jarní a velikonoční dekorace, které mohou vnést do vašeho domova pestrost, hravost a radost. Vybírat lze z různých postaviček zvířátek. Ty bezesporu udělají radost především dětem. Dále pak z proutěných nebo dřevěných výrobků, jako jsou košíky, obaly na květináče, nejrůznější zápichy, závěsné dekorace apod.

velikonoce

Útulno díky květináčům

Jestliže si nepotrpíte na slaďárny, ani nemáte rádi interiér, který je zaplněn zbytečnými doplňky, můžete sáhnout na dekorace ryze praktické. Takové, které mají zároveň i estetickou funkci. Co takhle si pořídit pěkné a stylové plastové obaly na květináče? Květiny by neměly chybět v žádném interiéru, a pokud si na ně pořídíte krásné obaly nebo květináče, získáte naprosto ideální kombinaci.

plastáky2

Nechcete nakupováním ztrácet moc času? Stačí se mrknout na internet, navštívit stránku www.harasim.info a vše krásné jednoduše pořídíte zde. Dobrou zprávu máme také pro velkoodběratele. Daný e-shop je současně velkoobchod, takže nakupovat můžete po přihlášení (nutná registrace) za velkoobchodní ceny a čerpat slevy a bonusy pro věrné zákazníky.

Uložit