serikJistě se shodneme na tom, že důležitou součástí každé ložnice je povlečení. V podstatě udává ráz této místnosti, i když se zde nachází velká postel, která může dominovat. Ano, ale povlečení je ještě viditelnější. Při jeho výběru bychom se měli soustředit na několik aspektů, kterými jsou kvalita, pohodlnost, údržba, ale i cenová a estetická stránka.

Myslíte si, že není možné pořídit módní povlečení, které bude zároveň cenově dostupné? Našli jsme takové, za které v žádném případě neutratíte příliš, přitom je vysoce kvalitní a po designové stránce naprosto dokonalé. Podívejte se spolu s námi na levné povlečení, které odpovídá nejnovějším trendům.

Nadčasový 3D efekt

Už jste slyšeli o 3D povlečení? Vrtá vám hlavou, jak vypadá? Určitě ne v tom smyslu, že by bylo plastické a někde by bylo něco vystouplého. Trik spočívá v jedinečném potisku. Oproti běžnému fototisku jsou motivy na povlečení neuvěřitelně realistické a působí prostorově. Proto je toto povlečení velice atraktivní a naprosto dokonalým kouskem i do vaší ložnice. A nebojte, materiál je dokonale hladký a jemný. Určitě se vám v něm bude spát jako v bavlnce.

povleceni-new-york-red-1-2

7210-3d-povleceni-leopard

003474-3d-povleceni-orchidej-1-2

Přeneste si jaro do ložnice

Jaro už je v plném proudu a příroda se probouzí. Začínají kvést stromy, okrasné zahrady a parky hrají všemožnými barvami nádherných jarních rostlin. Vezměte si inspiraci z přírody a vpusťte si jaro také do ložnice. S květinovým povlečením bude usínání i probuzení zase o něco veselejší. Pokud navíc zvolíte design s 3D efektem, to je teprve paráda!

7222-3d-povleceni-gerbera

crocus

7220-3d-povleceni-slunecnice

Povlečení temné jako noc

Černý odstín je v současné době velice IN. Vypadá naprosto fantasticky především v kombinaci s bílými vzory. Černé ložní povlečení není v žádném případě smutné či dokonce morbidní, ale naopak velmi elegantní, šik a luxusní. Kdo má bydlení zařízeno v moderním stylu, jistě propadne kouzlu černé barvy i v případné ložního prádla. A že je z čeho vybírat!

selena-cerna-1

janis-cerna-1-1

002059-arogant-cerna-1

Nespokojte se jen se standardní délkou

Od estetické stránky odbočíme k té praktické. Konkrétně máme na mysli rozměry, které jsou v případě přikrývky standardně stanoveny na 140×200 cm. Pokud však patříte mezi vzrostlé jedince, můžete mít problém právě s délkou. Nedopušťte, ať vám i nadále z peřiny čouhají nohy, pořiďte si ji delší a k ní povlečení 140×220. Jednoduché řešení v podobě 20 cm navíc vám poskytne mnohem větší pohodlí.

Sázka na českou kvalitu

Jak už jsme na začátku naznačili, i při nákupu trendových kousků nemusíte sahat hluboko do kapsy. Vsaďte na českou kvalitu značky XPOSE ®. Díky svým jedinečným designům je toto ložní prádlo snadno zapamatovatelné, přičemž se klade důraz především na jakost při zachování přijatelných cen. Exkluzivně je tato značka k dostání na stránkách rodinnebaleni.cz, kde pořídíte veškeré ložní povlečení levně. Novinkou je řada EXCLUSIVE vyráběna za pomocí nových technologií a využití ekologických reaktivních barev v případě bavlněného povlečení. Tyto barvy dobře reagují s vláknem a probarvují jej do hloubky. Výsledkem je pak ložní prádlo s delší životností, které si i po mnoha praních dobře drží sytost barev i tvar.

Náš tip: Potřebujete poradit, který materiál pro vás bude nejvhodnější? Zjistěte si více informací – klikněte na povlečení.