Většina slevových kódů málokdy překročí hranici 25%, ovšem jejich výhodou oproti běžným slevám je fakt, že je lze použít na všechny produkty v určité kategorii, nebo rovnou na celý sortiment. Můžete si tak zlevnit právě to zboží, které zrovna potřebujete. Sconto nábytek však tento týden nabízí něco, co se jen tak nevidí. Kupón na slevu 40% do Sconto, která platí pro dětské pokoje a kancelářský nábytek!

Co díky kódu získáte levněji?

Sleva se počítá z běžných cen a můžete ji uplatnit na různé druhy nábytku – u vybraných kanceláří, dětských pokojů, dětských a studentských postelí, válend, psacích a PC stolů, otáčecích židlí, kancelářských křesel a přebalovacích pultů. Naopak se nevztahuje na zboží z aktuálního letáku, zboží označené jako Cenový hit, Akční cena nebo Výprodej. Jako příklad může posloužit víceúčelová skříň Multiraumkonzept s původní cenou 3719 Kč, která po uplatnění kódu ze stránek PromoKupon.cz stojí 2231 Kč. Na skříni tedy zákazník ušetří 1488 Kč a to je už opravdu slušná částka.

Jaké další akce SCONTO nabízí?

Pokud zrovna nesháníte vybavení do dětského pokoje či kanceláře, podívejte se do výprodejové sekce, kde na vás čekají desítky produktů ve slevě napříč všemi kategoriemi. Můžete tu koupit třeba manželskou postel Paloma se slevou z původních 12999 Kč na 5999 Kč. Dále je v nabídce konferenční stolek Tuluza, vyrobený z dubu, za 1299 Kč místo běžné ceny 2539 Kč. Jak vidíte, slevy zde dosahují opravdu velkých hodnot a šplhají se až k 60%. Pokud vám tedy něco z výprodeje padlo do oka, neváhejte dlouho a akci využijte.

Kuchyně na míru a nábytkové programy

Ve SCONTO pozvedli svojí úroveň tím, že nabízejí i sestavení kuchyně na míru. Jednoduše si vyberete styl kuchyně a poté konkrétní provedení. Nastavíte si barvy, úchyty dvířek a podobné detaily. Poté si zdarma domluvíte nezávaznou schůzku v jednom z 8 kuchyňských studií, nebo se domluvíte na poslání online návrhu z bezpečí vašeho domova. Nábytkové programy vám podobně zjednoduší kompletní vybavení pokoje, který si vyberete. Nebudete tak muset složitě shánět jednotlivé komponenty zvlášť, ale naopak uvidíte vše sladěné na jednom místě.

Kam ještě na nákupy nábytku?

Ačkoliv epidemiologická situace není pro nákupy příznivá, většina řetězců s nábytkem má také e-shop. A doma máte také více času přemýšlet na interiérem. Můžete vyrazit na zlevněné nákupy třeba do ASKO. Ideální je si nábytek nechat doručit a vynést do patra, abyste neměli starosti s převozem. Bydlení přece má být zábava.