Máte na své zahradě během léta venkovní bazén? Nebo uvažujete o jeho koupi? Vlastní venkovní bazén je skvělá věc. Zvláště v horkých dnech rádi využijete zchlazení se v bazénu.  Bazén slouží nejen k osvěžení, ale také k plavání a ke hrátkám ve vodě. Užijete si v něm mnoho zábavy a zejména děti zde během léta tráví spoustu času.

Ideální je zastřešení bazénu

Některá léta však nejsou zcela ideální a očekávané teploty kolem 30 stupňů nepřichází. Mnohdy tedy koupání v bazénu není možné, protože prostě není dostatečně teplo. Koupat se dá převážně v červenci a srpnu a tyto dva měsíce utečou jako voda. S tím se však dá bojovat a prodloužit dobu koupání od dubna do září. Tak si svůj bazén naplno užijete. K tomu vám dopomůže zastřešení bazénu. Nejen, že se díky zastřešení bazénu budete moci koupat o čtyři měsíce déle než ostatní, ale nebude vám do bazénu padat listí a jiné nečistoty. Takže je tímto způsobem také možné udržovat váš bazén v čistotě. Voda se vám rovněž ohřívá a je možné se zde koupat, i když zrovna není venku ideální počasí.

Společnost Popp vyrábějící zastřešení bazénu

Pokud přemýšlíte nad koupí bazénu nebo jej už máte, měli byste taktéž uvažovat o zastřešení bazénu. Zastřešení bazénu vám může na míru zhotovit firma Popp. Společnost má dlouholetou tradici ve výrobě bazénů a jejich zastřešení. Cenově se řadí ke středu, kvalita je však nadprůměrná. Kromě výroby poskytuje také poradenství, záruční a pozáruční servis.

Přednosti zastřešení bazénu od Popp

Popp vám nabídne velmi kvalitní a odolné zastřešení bazénů v příznivé cenové relaci. Můžete očekávat propracovaný systém pojezdů, atraktivní design, vnitřní systém spojování a každopádně pečlivé zpracování. Zastřešení je funkční, jednoduše se ovládá, nevyžaduje přílišnou údržbu a i po estetické stránce je velice zajímavé. Kromě posouvání je dobré také zvolit dveře, kterými můžete procházet, když budete mít bazén zavřen celý. Máte na výběr několik typů modelů, každý vám poskytne dostatečný komfort a záleží na vás, který typ zvolíte.

Poradenství a showroom

Samozřejmě se můžete poradit přímo se společností Popp a spolu najít optimální řešení pro váš bazén. Je možné navštívit Showroom s možností prohlédnout si zastřešení bazénů. Nachází se na jižní Moravě, nedaleko od Lednice. Pokud máte příležitost, zajeďte se zde podívat na to, jak byste si mohli dopřát koupání déle než doposud.

Zdroj fotografie: bazenypopp.cz

Publikováno v kategorii: Zahrada