Bydlení v Praze je vhodné pro každého, jednoduše řečeno: bydlí se zde prostě dobře a každý si zde přijde na své. Praha nabízí velké možnosti, a proto patří k nejvyhledávanějším městům k bydlení. Příliv nových obyvatel si samozřejmě uvědomují developerské firmy, které se soustředí na výstavbu nových bytových domů, novostaveb rodinných domů apod. Developerské projekty Praha poskytuje v hojné míře, což je rozhodně dobře. Máte si tak možnost vybrat takové bydlení, které splní vaše očekávání.

Jestliže vás zajímá, jaké nové byty Praha nabízí, jaké novostavby v Praze jsou momentálně volné a připravené k nastěhování, jistě navštivte web www.nove-byty-praha.cz. Je zde přehled aktuálních nových bytů a domů od společností Konhefr, stavby a interiery, s.r.o. a Půdy real s.r.o. Tyto dvě developerské firmy spolupracují na výstavbě nových možností bydlení a nabízí vám nejširší nabídku nemovitostí v Praze. Soustředí se na nízkoenernegické domy a byty, které odpovídají nárokům moderního bydlení.

Aktuálně pracují na 4 projektech novostaveb. Novostavby v Praze jsou právě nízkoenergetické domy, konkrétně v lokalitách Nový Sedlec, Nové Počernice. K prodeji jsou také pozemky na Praze Východ – Struhařov. Čtvrtým projektem je projekt Půdy Praha.

Budoucím majitelům domů v projektu Nový Sedlec se výrazně sníží náklady na topení a TUV. Splňují nejlepší hodnocení energetické náročnosti A. Zaručeno je vám kvalitní bydlení s velice dobrým spojením do Prahy. Nové byty v Praze – Nové Počernice tvoří 4 bytové domy. Opět splňují energetickou náročnost A. Oceníte ojedinělý design a důraz na moderní bydlení. K dispozici je 43 bytových jednotek a jeden rodinný dům. Pro ty z vás, co si přejí bydlet přímo v centru, nabízí Konhefr nádherně řešené byty umístěné v posledním podlaží činžovních domů. Jedná se o půdní byty zcela nově zrealizované. Jestliže si přejete postavit svůj vlastní dům, můžete využít pozemky na prodej v lokalitě obce Struhařov v okrese Praha-Východ.

Více informací, jaké novostavby v Praze jsou aktuálně k mání, najdete samozřejmě na zmíněném webu. Jistě zde narazíte na své vysněné bydlení.