Uvažujete o koupi bytu? Už delší dobu hledáte vhodnou lokalitou v Praze s moderními byty? Pořád neumíte narazit na na bydlení, které by vyhovovalo vaším požadavkům? Nové bydlení je důležité vybírat pečlivě, přece jen bude byt vašim novým domovem a strávíte zde několik let, ne-li celý život. Nechejte se tedy inspirovat našimi tipy na nové byty v Praze.

Představme si tedy, jaké nové byty Praha nabízí. Aktuálními projekty k vytvoření nových možností bydlení se zabývá společnost Finep. Doposud tato firma realizovala 15 developerských projektů s 6 000 byty. Praha je pro společnost lukrativní lokalitou, a proto zde připravuje i další projekty k bydlení. Veškeré realizované byty jsou umístěny v zajímavých lokalitách s veškerou občanskou dostupností. Důraz je kladen na architektonickou stránku, špičkové provedení a na požadavky moderního bydlení.

Jedním z velmi povedených projektů jsou byty Stodůlky. Jedná se o Britskou čtvrť II, která tvoří jeden rezidenční dům s 67 byty. Na výběr máte z bytů o velikosti 1+kk až po luxusní byty 4+kk. V každém bytě je buď balkon, lodžie či terasa. Vybavení odpovídá vyšším standardům. Lokalita Stodůlky je tvořena zelení, obklopena stráněmi a loukami, takže je zde dostatek prostoru pro přírodu, sportovní vyžití, procházky apod. Zároveň jde odtud dobrá dostupnost na metro nebo MHD a najdete tady mnoho různorodých služeb.

Zajímavé jsou také nové byty na Praha 5. Nesou název Kaskády Barrandov a navazují na vybudovanou část Nového Barrandova. Byty jsou vhodné pro jednotlivce, tak rodiny s dětmi. Aktuální výstavba zahrnuje bytový dům s 63 byty, taktéž o dispozicích 1+kk, až po 4+kk. V blízkosti lokality je přírodní park Prokopské údolí, tudíž zde najdete mnoho cyklostezek a lesních cest. Jsou zde různé obchody a restaurace, dokonce i aquapark nebo moderní poliklinika, takže i občanská vybavenost je na velmi dobré úrovni. Do centra se dostanete pravidelnými tramvajovými linkami za několik minut.

Zmíněné byty v Praze jsou ideální pro každého, kdo hledá moderní bydlení a kousek přírody ve městě. Na dosah máte vše potřebné a jistě se vám zde bude nádherně bydlet.

Zdroj fotografie: Finep