Pohodová atmosféra, teplo domova, rodinný život, praskající dřevo, to vše je spojeno s krbem. Jedinečné kouzlo domácího krbu je ničím nenahraditelné. Pokud i vás lákají představy o vlastním krbu, při kterém se budete vyhřívat a trávit u něj společné večery, rádi bychom právě vám poradili, jaký krb zakoupit. Jestliže nejste zrovna odborníci na krby či kamna, určitě budete rádi za každou radu ohledně nákupu tohoto topného zařízení.

Praktické a trendové krby

Mít svůj krb doma je v poslední době velkým trendem. A to je nejen proto, že se obvykle stávají dominantou celé místnosti, kde tvoří nádherný estetický prvek, ale také z úsporných důvodů. Zvyšující se ceny energií nutí hledat možnosti, jak se v období zimy vyhřát. Kvůli drahému plynu přeci nechce nikdo mrznout. Proto jsou krby, kamna a krbové vložky řešením, které nabízí doplňkový zdroj tepla a zároveň přinesou do interiéru jedinečnou atmosféru.

ČTĚTE TAKÉ: Připravte se na zimu a vytvořte si zásoby palivového dřeva

Podle čeho vybírat?

Na trhu je v současné době velice uspokojivý výběr krbů, kamen, krbových vložek nejrůznějších provedení, designů, typu i výkonu. Nejdříve byste si měli promyslet, jaký typ a výkon požadujete. Poté se soustřeďte na designovou stránku. Také je nutné sdělit, zda chcete krb jako hlavní zdroj tepla, či jako doplňkový. Se všemi vašimi požadavky je dobré se poradit přímo s prodejcem krbů, kamen apod. Tak totiž můžete pořídit krb, který bude přesně odpovídat vašim přáním a bude efektivně plnit svůj účel. Při výběru krbu nehleďte pouze na finance, protože krby s lákavou cenou v sobě mohou skrývat nejrůznější nebezpečí či nebudou kvalitní apod. Krb je určitě investicí do budoucna a z tohoto pohledu byste měli přistupovat i k nákupu.

Společnost Ardo keramika

Společnost Ardo keramika, jejíž hlavní činnost je zaměřena na krby, kamna, krbové vložky, kamnové vložky a další příslušenství k nim, vám jistě poskytne nabídku, která splní vaše očekávání. Na trhu působí již bezmála 10 let a do ČR dováží kvalitní krby značky Rüegg. Jedná se o tradiční švýcarskou značku, která spojuje moderní vzhled, kvalitní materiály a prvotřídní technické vlastnosti. Kvůli různorodým požadavkům vyvinuli tři řady krbů – PREMIUM, CLASSIC, SMART. U této společnosti si jistě vyberete krb, který bude vytvořen přímo vám na míru a bude vás hřát po celý život.

Zdroj fotografií: ardokeramika.cz