Každý kdo dbá a pečuje o svůj útulný byt ví, že určitou dávku pohodlí a příjemné atmosféry dodávají bytové dekorace. Bez nich by totiž byt působil velmi neosobně, hole a vy byste se v něm necítili jako doma. Bytovými doplňky navíc vnášíte do interiéru vás styl, vkus a kousek sebe. Proto pokud s potrpíte na trendové a originální bytové dekorace, nechejte si inspirovat našim dnešním článek, který vám přinese tipy na novinky v dekoracích do bytu.

Bytové parfémy provoní a navodí atmosféru

Novinkou mezi bytovými doplňky jsou jednoznačně bytové vůně a parfémy. Nejedná se o klasické vůně do zásuvky či osvěžovače, ale o dokonalé designové kousky, které dodají vašemu bytu nádhernou, oslnivou vůni a zároveň tvoří originální dekoraci. Když váš byt ovoníte tímto parfémem, není nic příjemnějšího. Bytové parfémy můžete použít do kterékoli místnosti. Opravdu povedené jsou bytové parfémy Mr&Mrs Fragrance, které nabízí lesklý, keramický obal od architekta a designéra Luca Trazzi. Do obalu se vloží ratanové tyčinky, skrze které se uvolňují vonné esence. Součástí balení je difuzér a ratanové tyčinky. Náplň je možné zakoupit v mnoha rozmanitých vůních z celého světa, např. Tahitská zahrada, Palisandr, Pomeranč a hřebíček, Slaná voda, Máta, Banán, rum a vanilka, Bavlník a růže. Tyto vůně mohou do vašeho bytu vnést exotiku a ojedinělost.

ČTETE TAKÉ: Nejkrásnější živá pokojová dekorace – orchidej

bytový parfém Mr&Mrs Fragrance

Funkční design v podobě bytových dekorací Umbra

Ať můžete některé předměty v domácnosti považovat za samozřejmost, každý z nich může být zajímavým designovým elementem. Jedná se zejména o hodiny, fotorámečky, kancelářské potřeby, doplňky kuchyně, koupelny, zrcadla, poličky a další. Právě tyto bytové doplňky nabízí značka Umbra. Bytové dekorace Umbra spojují funkční a vytříbený design. Jsou praktické a zároveň oživí každý interiér.

dekorace do kuchyně – dávkovač saponátu

Dekorace na zeď pro oživení interiéru

Poslední dobou jsou velice oblíbenou dekorací samolepky, tapety a nejrůznější předměty na stěny. Jsou doslova hitem v bytových dekoracích. Můžeme je vidět v mnoho moderních domácnostech a to má své opodstatnění. Za pár korun totiž můžete mít stylovou dekoraci, která dodá vašemu bytu šmrnc. Dekorace na zeď nevídaně oživí interiér, dodají mu zvláštní nádech, originalitu a kouzlo. Velice pěkně vypadají např. dekorace na zeď v podobě kytiček, do kterých můžete umístit fotografie. K dostání jsou nejrůznější motivy, barvy a provedení. Při dekorování interiéru samolepkami či doplňky určenými na stěny můžete upustit uzdu vaší fantazie  a vytvořit si tak prostor, který podtrhne vaši kreativitu a osobnost.

dekorace na zeď – květy Daisy

Zdroj fotografií: styldekor.cz