V zimním období je vytápění v našich zeměpisných podmínkách naprostou nutností. V každé domácnosti je řešeno různým způsobem. Většinou ale na sobě co se topení týče, šetříme a nevytápíme si příliš, abychom zbytečně neutráceli za drahou energii, a nezáleží na tom, jestli se jedná o elektřinu nebo plyn. Pokud vás už ale nebaví dělat kompromisy a mrznout v zimě i u vás doma, nabízí se zajímavé řešení v podobě topení značky Thermotec.

Tato německá značka se zaměřila na moderní technologii, s níž lze ušetřit až polovinu nákladů na vytápění oproti jiným metodám topení. Jedná se o elektrické topení, které lze umístit do všech místností domu společně s centrální řídicí jednotkou, která s jednotlivými tělesy a jejich termostaty komunikuje bezdrátově. Vy pak máte velice komfortní systém topení, jehož teplotu regulujete snadno a přesně ve všech místnostech nezávisle.

ČTĚTE TAKÉ: Jak ušetřit náklady na vytápění?

Thermotec topná tělesa se dají pořídit s různými typy termostatů, ale zajímavou možnost představuje doplňkové pořízení modulu pro ovládání teploty v bytě nebo domě přes vzdálený počítač nebo mobilní telefon. Úspor je pak se systémem Thermotec dosahováno jednak velmi přesnou regulací teploty, která zabraňuje zbytečnému plýtvání. Především jsou ale dány inovativně řešeným systémem aeroflow, který je založený na bytelném akumulativním jádře umístěném uvnitř radiátoru. Toto jádro se nabíjí teplem a následně ho může okolnímu prostředí předávat, i když není aktuálně zapnuto. V podstatě je to přesný opak toho, co dělají některé jiné elektrické radiátory, které po vypnutí okamžitě zchladnou.

Thermotec poskytuje na svá elektrická topná tělesa záruku třicet let na funkčnost produktu a kromě toho také garantuje naprostorou bezúdržbovost, což znamená, že po dobu životnosti nebudete muset do topení vrážet žádné peníze za opravy, údržby nebo revize.