Po dlouhé, chladné a oblačné zimě nám dubnová předpověď počasí konečně slibuje slunečné dny a jarní teploty přes 10 stupňů. Jarní počasí přímo vybízí k zahradničení, důkladnějšímu úklidu bytu či domu i ke zprovoznění zazimovaného bazénu. A jelikož se léto blíží rychlým krokem, je třeba váš bazén včas připravit na novou sezónu. Kdo by se netěšil na příjemné koupání v soukromí, posezení s přáteli u bazénu a rodinnou pohodu s vašimi nejbližšími.

Odborná kontrola bazénu

Pokud jste časově zaneprázdněni či si přejete váš bazén zprovoznit profesionálně vyškolenými techniky, objednejte si jejich služby u některého z renomovaných prodejců bazénů a bazénového příslušenství, jakým je například společnost Albixon a.s. Vyškolení technici po předchozí domluvě přijedou za klientem ve sjednaném termínu, bazén prohlédnou, vyčistí a popřípadě zprovozní i jeho zastřešení. Během kontroly opraví nedostatky a drobné závady, zodpoví veškeré vaše dotazy a doporučí vám bazénové příslušenství pro lepší údržbu bazénu.

Zprovoznění bazénu svépomocí

Pokud se přece jen rozhodnete si bazén připravit na novou sezónu sami, na internetových stránkách www.albixon.cz/bazeny/ naleznete „manuál jarním zprovozněním bazénů krok za krokem“. Zde získáte cenné rady, tipy a doporučení, jak zprovoznit bazénové technologie a jak udržovat bazénovou vodu čistou. V případě nejasností či dotazů se kdykoli můžete obrátit na servisní středisko, kde vám technici rádi poradí.

Vyplatí se investovat za zastřešení

Na jaře je také správný čas na zastřešení bazénů. Tímto úkonem si prodloužíte letní sezónu na celoroční a do bazénu budete moci zajít, kdykoli se vám bude chtít. Zastřešení udrží váš bazén čistý, vodu neustále teplou a na zimu ji nebudete muset vypouštět.

zastřešení bazénu

Jarní přípravu bazénu nenechávejte na poslední chvíli a vrhněte se na ni co nejdříve, ať už sami nebo s pomocí profesionálů. Další koupací sezóna je za dveřmi, buďte tedy připraveni.

Zdroj fotografií: Albixon a.s.

Publikováno v kategorii: Zahrada