Vlastnit nemovitost je jistě něco, na co se mnoho z nás těší – přece jen z toho plynou nemalé výhody. Počáteční náklady! Těch starostí okolo! Ano, i přes počáteční náklady, které je potřeba do nemovistosti investovat, a plno zařizování okolo, se ony výhody postupem času vylíhnou. Je zřejmé, že vlastnictví nemovitosti vám však neposkytuje pouze kladné stránky; ty přece vždy chodí ruku v ruce s těmi stinnými.

Hospodaření s domem

Nenechte se však jimi rozhodit a povolejte do zbroje ty, kteří vám se správou nemovitostí pomohou! Věděli jste, že v České republice existují takové firmy, které vám pomohou správně hospodařit s vaším domem? Nejen to, ale i mnoho dalšího vám nabízí profesionální společnost Parkers s.r.o., specialista na správu společenství vlastníků jednotek (všeobecně užívanou zkratkou SVJ) nebo bytových družstev (BD)!

Jedinečná internetová aplikace

Přesto že je sídlo této společnosti v Praze, zákazník může jejich služeb využívat na dálku z celé České republiky – a to díky jedinečné internetové aplikaci IFM24, která mapuje celou správu domu online. Zahrnuje v sobě vedení účetnictví, předpisy a vyúčtování záloh a online služby, a to za zvýhodněnou cenu od 119,- Kč bez DPH za měsíc a bytovou jednotku. Zkrátka, kdykoliv budete potřebovat jakékoliv informace ohledně správy vašeho domu, stačí najet na stránku www.svjonline.cz a proklikat se přes zabezpečení až k vaší správě.

Individuální přístup

Společnost Parkers si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkovi a širokém spektru služeb za bezkonkurenční cenu na trhu. Už jen jejich motto, které naleznete snad na každé stránce webu, a které dozajista donutí každého trochu zapřemýšlet, že „vlastnictví zavazuje, ale nemusí svazovat“, dozajista mluví za své.

Pokud jste se právě dostali k vlastnictví třeba bytového družstva a hrozíte se všech těch povinností, které se rázem na vás nakupí než z toho začnou plynout ony zmiňované výhody, podělte se o ně s těmi, pro které je to hračka. Víte jak se říká: „S přáteli je každá radost dvojnásobná a starost poloviční.“ Nechte, aby se správa nemovitostí Praha stala vaším přítelem, starostí vám totiž opravdu nepřibude.