Interiér každého bydlení by měl vytvářet atmosféru, která je příjemná, a ze které dýchá pocit, že toto místo je skutečným domovem. Toho lze dosáhnout pomocí určitých prvků. Často zastávají jak estetickou, tak praktickou funkci. V současné době se stále více do popředí dostávají římské rolety, jež splňují právě ony stránky, dovedou dodat exkluzivní vzhled celému interiéru a zároveň se používají k zastínění místností.

Římské rolety jsou moderní a oblíbené

Momentálně jsou římské rolety velkým hitem. Lze jimi nahradit již okoukané záclony a závěsy, stejně tak obyčejné žaluzie nebo klasické rolety. Římské rolety nemusí sloužit jen jako prostředek, kterým zastíníme danou místnost před intenzivními slunečními paprsky a zajistíme si soukromí před pohledy z ulice. Jsou velice elegantním a stylovým doplňkem, jež dokáže povznést vzhled každého bydlení, a to netradičně a noblesně.

Římské rolety a jejich výhody

Římské rolety se hodí do každé místnosti, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, do haly apod. Dodekorují každý prostor a všude udělají velkou parádu. V první řadě jsou výjimečné svým designovým provedením. Na rozdíl od běžných typů rolet, se římské rolety neshrnují do role, ale řasí se do elegantních vlnek. Nařasené záhyby jsou velice zajímavé. Na druhou stranu nejsou tyto rolety pouze ozdobou oken, ale také velice efektivním stínícím prvkem. Dokáží zajistit příjemný stín a soukromí, a to nadčasovým a působivým způsobem. Výhodou těchto rolet je i snadná údržba. Lze je prát při teplotě 30°. K rámu jsou přichyceny suchým zipem, takže je jednoduše sundáte, vyperete a opět nasadíte. Co se týče ovládání, buď je možné je ovládat pomocí řetízku či provázku, tedy manuálně nebo automaticky pomocí motorového pohonu s dálkovým ovládáním.

ČTĚTE TAKÉ: Provoňte váš byt bytovými parfémy a dozdobte moderními dekoracemi

Nabídka římských rolet

Širokou nabídku římských rolet pro vás připravila společnost Diamond Design ve spolupráci se značkou Inside a českou značkou Bematech. Informace o římských roletách i fotografie si můžete prohlédnout na webových stránkách www.diamonddesign.cz. Pro ukázku jsme vybrali pár fotografií interiérů s římskými roletami Diamond Design.

Rolety v barevných variacích pro každého

Nabídka látek a materiálů, ze kterých můžete mít římské rolety vyrobeny, je mimořádně pestrá. Každý si může vybrat to nejlepší pro vaše bydlení. Sami si můžete prohlédnout katalog římských rolet, respektivě látek. Látka může být zcela průsvitná nebo vybrat odstín, který propustí méně světla. Látky jsou vzdušné, lehké, romantické, trendové a do moderních interiérů jako stvořené.

Jestliže vám nestačí prohlédnout si římské rolety pouze přes internet, avšak váš zaujaly natolik, že si je toužíte pořídit do vašeho příbytku, pak doporučujeme navštívit třeba showroomy v Praze, Brně, Zlíně, Velké Bíteši. Osobní prohlídka vás jistě přesvědčí, že jsou římské rolety perfektní alternativou jiné stínící techniky i záclon.