5_454x340Nalezení správné lokality pro vaše kanceláře a jejich komfort se podílí na úsudku, který si o vás vytvoří zákazník. Jistě chcete, aby za vás hlavně mluvila vaše práce, ale prestižní adresa a dobře vybavené kanceláře k dojmu určitě přispějí. Reprezentativní kanceláře, které sídlí ve snadno dopravně dostupné lokalitě, učiní na zákazníka větší dojem. Pokud máte zájem o pronájem kanceláře Praha, je rozhodně dobré vsadit na možnost široké volby.

Výběr kanceláře nepodceňte

Proč byste si měli pronajímat draze kancelář, když můžete získat nejen kancelář pro vás, případně tým kolegů a navíc mít k dispozici bohaté služby související s provozem kanceláře? Zvolíte si i velikost kanceláře, když se vaše podnikání rozroste, nemusíte měnit obchodní adresu, ale bez problémů si necháte zvětšit kancelář. Můžete rádi pracovat v klidu soukromé kanceláře, pokud však dáváte přednost ruchu sdílené nebo velkoprostorové kanceláře, pak můžete vybírat i z těchto variant.

Šetřete čas i peníze

Zkrátka pracujete po svém a ještě ušetříte. Čas, který nebudete muset věnovat starání se o zařizování, případně spravování kanceláře. Získáte plně vybavenou kancelář bez starostí. Úsporu naleznete i po finanční stránce, když nebudete muset platit za něco, co nepotřebujete. Pronájem kanceláří v Praze od společnosti Regus se totiž vyplatí. Nejste nuceni uzavírat žádné dlouhodobé smlouvy, rozhodnutí o délce pronájmu závisí na vašich požadavcích. Můžete využít kancelář po celý měsíc nebo jen pár dnů v měsíci.

Kancelářské prostory zahrnují i možnost využití obchodních salónků a zasedacích místností, variabilních co se týká velikosti a účelu využití. Prostřednictvím moderní a efektivní komunikace ve videokonferenční místnosti ušetříte čas a náklady na cestování, když se vám pracovní cesta právě nehodí.

Zasedací místnost se vám může hodit na porady i setkání s klienty
Zasedací místnost se vám může hodit na porady i setkání s klienty

V tuzemsku můžete při svých obchodních cestách volit i kanceláře v Brně nebo Ostravě, ale pohodlnější pro vás bude i cestování po celém světě. Tato společnost má totiž své pobočky v 1 800 lokalitách, v 600 městech a 100 zemích, které vám budou k dispozici.

Vyplňte na webových stránkách Rychlou poptávku a pracovníci firmy Vás budou kontaktovat nebo přímo zavolejte na telefonní číslo (+420) 222 191 100.