web-Versus-flexion-schuin-bis1Zařizujete si domácnost a právě řešíte vybavení do ložnice? Ložnice je neméně důležitou součástí každého bytu. Spánkem trávíme třetinu života, takže přirozeně právě v této místnosti. Proto je potřeba vybírat pěčlivě, na čem vlastně budete spát. Základem zdravého a plnohodnotného spánku je postel. I vy byste si rádi pořídili kvalitní postele? Máme pro vás tip na aktuální novinky!

Znáte kontinentální postele?

Širokou nabídku prvotřídních postelí, poskytuje také společnost Velda. U této společnosti můžete pořídit postele, na kterých byste se jinak mohli vyspat pouze v pětihvězdičkových hotelích. Jedná se o tak zvané kontinentální postele, které disponují konstrukcí, která k pohodlnému spánku přímo vybízí. Kontinentální postele jsou výjimečné v tom, že je spojuje mnoho vrstev ložní plochy. Ve srovnání s klasickými postelemi, nespíte tak nízko. Kontinentální postele mají stabilitu a spánek není rušen žádnými jinými vnějšími vlivy. Kontinentální postele získávají stabilitu také díky propracovanému čelu, které dodává posteli v neposlední řadě elegantní vzhled. Po koupi kontinentální postele tedy nezískáte pouze kvalitní podložku pro spánek, ale také elegantní doplněk do Vaší ložnice.

Velda3D-Velda-boxspring-Promo-ambiance

web-Versus-recto-naakt-frontaal8

Více o kontinentálních postelích se můžete dočíst na této webové adrese postele-velda.cz.

Kontinentální postele Vás okouzlí nejen svých vzhledem a svou kvalitou, ale také ceny. Na výše uvedené webové adrese najdete kontinentální postele nejrůznějších cen. S kontinentálními postelemi otevřete dveře zdravému spaní. Stačí si pouze vybrat tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Kamennou prodejnu společnosti Velda najdete v Praze v Podolí.

Origiální postele boxsprings

Postele boxsprings jsou módními postelemi, u nichž si při spánku budete připadat, jakobyste spali na vzduchovém polštáři. Postele boxsprings fungují na taštičkovém principu, což znamená, že v matraci jsou uloženy ocelové pružinky, z nichž každá je vložena samostatně do látkové taštičky. Celkem najdete v jedné matraci 3 tisíce pružinek, které jsou rozděleny do sedmi zón tří různých tvrdostí. Pořiďte si nové postele u společnosti Velda a dejte tak sbohem starým nefunkčním postelím!