Carpet texture backgroundHledáte firmu, která kvalitně vyčistí koberec? Můžu z vlastní zkušenosti doporučit firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., kterou jsem si nalezl na internetu.

Jsem vlastník obchůdku, ve kterém mám položený koberec. Vím, že by na takovém místě byla vhodnější podlaha, ale mám rád to designové spojení a tématiku spojenou s prodejem starožitností. Moji prodejnu navštěvuje denně mnoho zákazníků a i lidí, kteří sem přináší nalezené starožitnosti a sběratelské kousky. Díky tomu je koberec neskutečně zatížen, a pokud venku prší, propadá silnému znečištění. Zrovna v tomto období je znečištění opravdu silné každý den a koberec ztrácí barvu a jas. Stává se z něj mdlý společník, který prosí o vyčištění.  Je pro mě důležité, abych nebyl nijak omezen a čištění koberců bylo zajištěno v době, kdy je můj obchůdek zavřený. Vše mi poskytla společnost A SERVIS LIPKA, která nabízí flexibilitu. Po uzavření obchodu přijeli v přesně domluvenou hodinu pracovníci firmy a bez váhání začali koberec čistit. Měl jsem menší obavy z toho, že použili na koberec roztok a bude dlouhou dobu schnout. Mimochodem roztok krásně provoněl celou prodejnu. Pánové mne upozornili, že roztok po vyčištění koberce odsají vysavačem, a to velmi silným, který zbaví můj koberec přebytečné vlhkosti a do rána budu moci svůj obchůdek znovu otevřít, a to s naprosto suchým kobercem.

Co se mi ale zalíbilo bylo to, že nepoužili pouze chemii a vysavač, jako to bývá zvykem u jiných společností, ale i stroj, který měl kartáč a drhnul nečistoty. Byl jsem mile překvapen, že i přes vyšší cenu, než jsou konkurenční firmy, odstranili nečistoty, které se nikomu jinému odstranit nepodařilo. Je to samozřejmě tím, že jsem nikdy u levných čištění neviděl stroj, kterým kartáčovali koberec.