612015192158Jednou za čas musí každý z vás přistoupit na malování zdí v domácnosti. Jedná se o práci, kterou ne každý zvládne, spousta lidí na ni navíc těžko hledá volný čas. Proto se obrací na specializované malířské firmy. Jenže ty si často řeknou o poměrně hodně peněz.

Jak se tedy vyhnout tomu, abyste nemuseli malovat sami, a zároveň neutratili zbytečně moc peněz? Pomoc nabízí Malíř pokojů Plzeň z AC Malířství. Nabízejí totiž možnost takzvané ekonomické malby.

Sami si nakupte materiál

Princip ekonomické malby, s nímž přicházejí Malíři pokojů Plzeň, spočívá v tom, že si lehčí práce uděláte sami a nejsou vám tak účtované do celkových nákladů za malování. Sami si tak například nakoupíte materiál v obchodě. Má to výhodu v tom, že si v klidu rozmyslíte a vyberete vhodnou barvu. Přímo v obchodech už se dnes barvy navíc dají i namíchat. Malíři pak přijdou a mohou ihned začít s prací.

Místnosti si sami připravte a poté ukliďte, ušetříte tím stovky korun

V rámci úspor můžete třeba sami udělat i přípravné práce. To znamená hlavně vyklizení místností, které budete malovat. Dále pak také zakrytí nábytku, který nejde vystěhovat, zakrytí podlah, rámů oken, zásuvek a dalších věcí, které by se během malování mohly zašpinit. Zabere vám to jen minimum času, ale ušetříte stovky korun, na které by vás jinak vyšla práce, pokud by ji dělala přímo malířská firma, případně nějaká jiná společnost, například úklidová. Koneckonců i úklid můžete provést sami a neutrácet za něj. Pokud místnosti dobře vyklidíte a zakryjete zbylý nábytek a zařízení, bude úklid po malování bytu jednodušší a rychlejší záležitostí. Zabere vám to pak minimum času.

Malíři z AC Malířství samozřejmě nabízejí i možnost kompletních prací, včetně přípravných a úklidových. Záleží jen na vašich podmínkách a na tom, jak se s firmou domluvíte. V každém případě se můžete spolehnout na to, že malování pokojů proběhne v pořádku a dle vašich představ.