S blížící se třicítkou se začnou na tváři objevovat první jemné vrásky a kolem čtyřiceti pleť ochabuje a snižuje se její elasticita. Pokožka postupně prochází změnami, jejichž důsledkem jsou nežádoucí projevy stárnutí. Klesajícím množství kolagenu, jež už tolik netvoří oporu, vznikají vrásky, které se prohlubují více a více. Když k tomu přidáme sníženou hydrataci pleti z důvodu úbytku kyseliny hyaluronové, zvrásnění postupuje do hlubších vrstev kůže.

Kromě věku mají vliv na stárnutí pleti i další faktory. Především životní styl. Na množství a hloubce vrásek se nepříjemně podepisuje kouření a UV záření, dále pak nedostatek spánku, stres i zvýšená konzumace alkoholu. Ačkoliv můžeme životním stylem náš vzhled výrazně ovlivnit, přes to čas nelze zastavit. Bohužel! I vás stále se prohlubující vrásky trápí čím dál více, i když se o svou pleť snažíte starat? Drahé krémy, gely, jiné kosmetické přípravky a masáže, nic z toho není tak účinné? My o moderním a neinvazivním způsobu omlazení pletí víme. Vyzkoušejte biorevitalizaci.

Co je biorevitalizace?

Biorevitalizace nabízí moderní a přirozenou antiagingovou metodu omlazení pleti, která zastavuje změny spojené se stárnutím obličeje. Poskytuje takové ošetření, které komplexně hydratuje pokožku a kvalitativně zlepší její stav díky aplikaci kyseliny hyaluronové.

„Při biorevitalizaci namícháme speciální mezokoktejl výplňového materiálu, který se skládá z kyseliny hyaluronové, kyseliny jantarové, křemíku, kolagenu a další účinných látek. Tuto kombinaci pomocí tenkých jehliček aplikujeme do problematických míst. Pro větší komfort používáme na pleť znecitlivující mast, aby byly vpichy bezbolestné. Jedná se o jedinečnou hloubkovou výživu pokožky, při které dochází k přirozenému podnícení tvorby kolagenu, nových kožních buněk a podpoře regeneračních procesů. Výsledkem je výrazný anti-age efekt bez jakýkoliv vedlejších účinků,“ informovala dermatoložka z kliniky Beauty Shape Clinic.

Proč byste měla podstoupit biorevitalizaci?

Protože si to jednoduše vaše pleť zaslouží. Která z nás by nechtěla vrátit nějaký ten čas zpět a ubrat na vzhledu pár let? Zastavte účinnou, cenově dostupnou a bezbolestnou metodou procesy stárnutí. Ošetření zlepší elasticitu pleti, která bude hydratovaní a svěží. Dojde k vyhlazení mimických vrásek, vypnutí tonusu a kontur pleti.  Ošetřit lze touto metodou nejen obličej, ale i krk, dekolt nebo ruce.

Na jak dlouho omládnete?

Aby byl výsledný efekt co nejlepší, doporučuje se podstoupit procedury ve třech dávkách, a to v intervalu od 14 do 20 dnů. Viditelné známky omlazení se dostaví po 2-3 týdnech, přičemž účinek přetrvává přibližně 8-12 měsíců. Na délku mám vliv typ pleti, stav kůže i celková životospráva.

Biorevitalizace rovněž zesiluje působení ostatních estetických procedur a je ideální například v kombinaci s mezoterapií nitěmi. Více informací se můžete dozvědět na bsclinic.cz, kde vám splní sen o krásné a mladistvě vypadající pleti.