V oblasti digitálního vysílání se přechází z DVB-T na DVB-T2, což však nese i spoustu starostí. Pokud vaše televize nepodporuje DVB-T2, musíte si koupit buď novou, nebo investovat do set-top boxu. Chcete se však těmto krokům vyhnout? V takovém případě je ideální volbou internetová televize. V následujících řádcích vám prozradíme více zajímavých informací.

Spousta poskytovatelů internetu nabízí různé balíčky, v jejichž rámci je i internetová televize. Jestliže hledáte rychlý internet a zároveň byste potřebovali vyřešit televizní vysílání, poohlédněte se po společnosti, která poskytuje oba produkty.

Internet od Nej.cz

V daném segmentu působí společnost Nej.cz, která má už více než 120 tisíc spokojených zákazníků. Internet dosahuje rychlosti až 1 000 Mb/s a je řešený kvalitní optickou sítí. Nezáleží na tom, kolik lidí je na internet připojeno, nijak se vám rychlost nesníží, jako je tomu u běžného Wi-Fi řešení.

Společnost Nej.cz v neposlední řadě poskytuje servis, pomůže vám po telefonu, případně pošle technika přímo k vám domů. Pokrývá více než sto obcí v České republice, přičemž dostupnost ve vašem městě zjistíte přímo na stránkách poskytovatele.

Internetová televize

Přestaňte se zabývat DVB-T2, protože internetová televize potřebuje jen připojení k internetu a televizi se Smart TV. Velkou výhodou je, že si oblíbené pořady přehrajete zpětně. Navíc získáte přístup k zajímavým programům. Vyberete si balíček s programy, které vás nejvíce zajímají. Nabídka se skládá z více než dvou stovek televizních stanic.

Televizi můžete sledovat na čtyřech zařízeních, a přitom nezáleží na tom, jestli se bude jednat o počítač, telefon, tablet nebo televizi.

Pokud si tedy chcete zajistit rychlý internet včetně televize, podívejte se na stránku https://www.nej.cz, kde najdete všechny potřebné informace.