Dům Monty mini67 je jednoduchou stavbou, kterou je možné umístit na velmi malém pozemku při dodržení požadavků územních plánů obcí na zastavěnou plochu. Montovaná konstrukce a prefabrikace dílů umožňuje realizovat jeho stavbu jako svépomocnou či dodavatelskou, a to za pomoci stavebnice dílů domu.

Cena stavby domu Monty mini67 vyplňuje určitou mezeru na trhu a umožňuje pořízení vlastního bydlení i lidem, kteří by na běžnou cenu nového domu nedosáhli.

Návrh stavby je výsledkem dlouholetých praktických poznatků ze staveb nízkorozpočtových domů a také spolupráce s pražským architektem Ing. Petrem Veverkou a dalšími projektanty z oboru. Na velmi malém zastavěném prostoru se podařilo navrhnout stavbu pro bydlení mladé rodiny, které lze říkat rodinný dům. Maximální využití zastavěného prostoru stavby společně s důrazem na její vnější estetickou stránku tvoří z domu Monty mini67 možnost jak řešit své první bydlení v případě mladých rodin. Dům Monty mini67 může být ale také velmi luxusním víkendovým domem či chatou.

Dům Monty mini67 je dobře připraven na budoucnost z pohledu ekonomiky provozu a ekologie. Stavba neobsahuje žádné izolace vyrobené z ropných produktů. Používána je výhradně skelná či kamenná vata. Pro vytápění je používáno tepelné čerpadlo vzduch/voda a v období dubna až října je teplá voda ohřívána unikátním půdním výměníkem vyráběným dle amerického patentu E.G.Palmera. Samozřejmostí jsou také lokální rekuperační jednotky větrání pro každou obytnou místnost. Navíc má dům Monty mini67 v základním vybavení rozvody datové sítě Ethernet a hvězdicovou elektroinstalaci pro možnost využívání funkcí ovládání chytrého domu.

Dům Monty mini67 je atraktivní nabídkou pro stavebníky, kteří mají omezené finanční prostředky. V poměru ceny a technologické výbavy domu v podstatě nemá na trhu v tomto cenovém segmentu konkurenci.

Cena domu „na klíč“ pro rok 2020 činí 1 490.000 Kč. Samozřejmě včetně základů a DPH!

Více informací na webu: https://montydum.webnode.cz/